Volt válogatott játékos is zsarolhatta Borkai Zsoltot

2019. november 19. 21:48

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja hétfőn miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai – írja a Nemzeti Sport.

A rendőrség a lap kérdésére válaszolva úgy fogalmazott: „Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A Nemzeti Sport információi alapján az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült kompromittáló felvételekkel, amelyek hatására a  győri polgármester a választások után lemondott posztjáról. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A Nemzeti Sport kereste P. Józsefet, ám nem tudták elérni, beszéltek azonban Plenter Nándor ügyvéddel, aki megerősítette a lap információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

(Nemzeti Sport)

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez meg volt már jól fogalmazva. Miért írtátok át?

Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda: hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították.

Az ördög ügyvédje: DK-s kampány volt, természetesen.

Borkait bedrogozták és megerőszakolták.

A kísérő szöveg volt profin aljas, az egész részletekben tálalás.

A budai kerületek, Újpest elvesztése lehet, h. végzetes lesz 2022-ben. Nagyon szeretném, ha rendcsinálás jönne. Személyesen elegem van abból, h. mindenki azt hazudik, ami eszébe jut, és ha ezek mégegyszer visszajönnek, abból NEM lesz gazdasági feltápászkodás.

Tesséh végre megérteni, h. azt, ami a három MSZP-SZDSZ ciklus alatt elment, sajnos, nagyrészt már nem lehet visszaszerezni, vagy ha igen, mert muszáj, annak ára van, amit mindnyájan fizetünk. Az eladásból ki tudja mi mi lett, a Medgyessy becsületrendjén kívül, mert 2010-ben a görögökhöz hasonlóan csődhelyzethez közeli volt az ország pénzügyi helyzete.

Az egész "lop"a Fidesz mantra cáfolata az átadott önkormányzatok pénzügyi mérlege. Most NEM üresek kasszák és meg lehet nézni, hol mi épült.

Várom a II. kerületi új vezetés terveit az OPNI telekre. Az a bezárás is döbbenetes volt, véleményem szerint az OPNI vezetés iránt Havas Szófia zsigeri ellenszenve sem volt mellékes abban, ami végül történt. Az MRI berendezés még évekig porosodott az alagsorban. Ennyit ezeknek a jó gazdaságáról, de sebaj, Havas Szófiának ismét döntési helyzetbe KELL kerülnie, nem volt elég a János lerohadása ,míg ő volt a főnök arrafelé.

Már el vannak megint szállva az önkormányzati után.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés