Így váltják be a nyugdíjasok a rezsiutalványokat

2019. november 16. 10:00
Pörög az utalványozás.

A nyugdíjasoknak kézbesített rezsiutalványok mintegy 60 százalékát váltották be a postákon eddig majdnem 14 milliárd forint összértékben – közölte a Magyar Posta szombaton az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a csaknem 4,6 millió utalvány 22 százalékát szeptemberben, 33 százalékát októberben, 6 százalékát pedig novemberben használták fel az ügyfelek.

Az egy napon beváltott mennyiség maximuma október 11-én volt, amikor csaknem 189 ezer utalványt használtak fel az ügyfelek a csekkek befizetésénél. Az átlagos napi beváltási arány a kézbesítéstől számítva megközelíti a 90 ezer darabot.

(MTI)
 

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony választás előtt tett 20 ezer forintos ígéretét, amit aztán el fog felejteni, hová sorolod? A 14 év alattiak ingyenes közlekedését, ami szintén nem fog megvalósulni, hová sorolod. Ezek is krumplira átszámolható populista ígéretek.

Nem mondtál nagyot, te is a múlt leszel egyszer. A fiatalok támogatása pedig egyelőre ígéret, addig kezeljük az ezt megillető helyen. Főleg annak szellemében, hogy Karácsony kijelentései elég ingatag lábakon szoktak állni.

A felzárkózási folyamat során az inaktívak normatív támogatásával nagyon óvatosan szabad csak élni.

Építkezni, munkahelyet teremteni, infrastruktúrát javítani kell. Egy kicsi országban az oktatásnak NEM szabadnak, hanem egységesen magas színvonalúnak kell lenni. Nemcsak a műveltségnek, a szakmának is alapja a megkövetelendő tárgyi tudás. A memoriterek fontosak, mert fejlesztik az agyat, a memóriát. Angolul tudni kell, a német a ráadás.

Vicces, h. a diplomához még lehet eszperantóból nyelvvizsgázni. Így kicsit nehéz felzárkózni.

Most akkor bejött a választási rezsiutalványozás?
A gyártóknak, kitalálóknak biztos.

A retardált agyad nem fogja fel, hogy a rezsiutalvány hirdetése a választások előtt kezdődött..?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés