Így képzelem el Cseh Katalin nyilatkozatát

2019. november 13. 13:34

Kiszivárgott, hogyan akarja tájékoztatni az amerikai kongresszust az EP-képviselő.

2019. november 13. 13:34
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Én progresszív vagyok és haladó. Én mindent meghaladtam már, minden felett állok, engem semmi sem korlátoz. Éppen ezért az én pártom, a Momentum össze is fogott a Jobbikkal és Gyurcsány Ferenccel is. Nem, kérem, a Jobbik nem antiszemita! Egészen ritkán szokták leköpni a holokauszt áldozatainak emlékművét. Szerintem igazán belefér. Haladó vagyok és progresszív! A Gyurcsány Feri meg remek ember, ő az ellenzék szellemi vezére, ő mindannyiunk spirituális forrása, szükségünk van rá.

Szóval így összefogtunk, koalíciózunk. Hogy ez a rombolás koalíciója lenne?! Kikérem magamnak! Progresszívan! Jó, lehet, hogy a kerítés, a biztonság, az olimpia, a nemzeti szuverenitás, a munkahelyek és a gazdasági eredmények áldozatul esnek, de mit kell kötekedni, senki sem tökéletes, mi mindezek helyett elhozzuk a PROGRESSZIÓT, a haladást és így az örök boldogságot.

Kérem, milyen kérdés az, hogy hogyan tudunk mi ilyen pártokkal összefogni, mint a Jobbik meg Gyurcsány?! Kérem, ez a demokrácia! Zárásként pedig szeretném újra hangsúlyozni és a szívükre helyezni: Magyarországon nincs demokrácia!

Köszönöm figyelmüket!
Cseh Katalin”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2019. november 14. 05:29
Szorul a kapca! - parlamenti viselkedés szigorítás; - önkormányzati hatáskör szigorítás (megoldva vele a tervezett építések befejezése is); - jöhet a hazaárulás büntetése, a bíróságok rendbetétele (a fütyülős Juhászoknak megítélt milliók megszüntetése); a számonkérés a nemzet ellenes cselekedetekért, a kulturális területen a döntések visszavétele, befejeződik a puhánykodás!
Rockpapa
2019. november 13. 21:01
Teljesen mindegy milyen eszközökkel de ahol lehet keresztbe teszünk a kormánynak.Minél szarabb a helyzet itthon nekünk annál jobb.Minnél több pénzt vonnak el a kormánytól,tehát Magyarországtól nekünk annál jobb.Minnél nagyon a szegénység a hanyatlás ,nekünk annál jobb. NA EZ A HAZAÁRULÁS MOCSKOS BALLIBEK!
kola
2019. november 13. 20:36
Talán először egy átvilágítás kellene,mielőtt bárki képviselő mandátumot szerezhessen... bizonyos feltételeket jogilag rögzíteni.. bizottság előtt számon kérni.. mit, miért, hogyan.. aztán vissza is lehessen hívni ám..
Agnieszka
2019. november 13. 17:56
Helyes. Még sok ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik