Hillary: Folyton arra gondolok, milyen elnök lettem volna

2019. november 12. 23:09
„Úgy gondolom, hogy jobb, sikeresebb elnök lettem volna” – nyilatkozta az egykori elnökjelölt egy interjúban.

Hillary Clinton egykori külügyminiszter kedden egy interjúban arról beszélt, hogy bár közel három év telt el azóta, hogy kikapott Donald Truptól a 2016-os elnökválasztáson, azóta is azon gondolkozik, milyen lett volna, ha ő nyer – írja a The Daily Wire.

Állandóan azon gondolkodom, milyen elnök lehettem volna” – nyilatkozta a BBC Radio 4-nak egy interjúban. „Gondolkozom, mit hogyan tettem volna. Hogy nyilvánvalóan más lettem volna. Úgy gondolom, hogy jobb, sikeresebb elnök lettem volna”.

A kétszer kudarcot vallott elnökjelölt azt állította, lehetett volna „merészebb” Trump ellen. Clinton, aki a nemrégiben megjelent „A merész nők könyve” című művét reklámozta, hozzátette, hogy valószínűleg nem volt elég merész az orosz beavatkozás témájának elkerülésekor a választás során.

„Ez egy olyan kérdés, amelyet állandóan felteszek magamnak, mert ha merész életet próbálsz élni, az nem azt jelenti, hogy mindig sikerrel jársz" – mondta Clinton. „És itt gondolok a 2016-os elnökválasztási kampányra. Azt hittem, hogy annyira merész vagyok, amennyire csak lehetek, de valószínűleg lehettem volna merészebb – ha kitaláltam volna egy módszert a történtek hatékonyabb felfedésére”.

„Megpróbálom az induló jelölteket a lehető legjobb tanácsokkal ellátni, mert a célom az, hogy segítsek leváltani a jelenlegi vezetést" – folytatta. „Szerintem elengedhetetlen, hogy hazánk visszanyerje vezetését és hitelességét, ezért megteszek mindent, amit tudok, hogy ez megtörténjen” – jelentette ki Clinton.

(The Daily Wire)

 

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Hillary: Folyton arra gondolok, milyen elnök lettem volna" Katasztrofális!!!

Jobb nem belegondolni, mert elképzelni is rossz! Bőven elég volt, amennyi ízelítőt kaptunk a külügyminiszteri pályafutásából! Brrrrrr....

"Hillary: Folyton arra gondolok, milyen elnök lettem volna"

Olyan amilyen külügyminiszterként volt. Hanyag, nem törődöm, felületes, lekezelő, arrogáns, a legtöbb témához hozzá nem értő.

Az USA nem a mostani kormány alatt került a lejtőre, hanem Obama elnöksége alatt. A külügy tevékenysége pedig csapnivaló volt.

Jól megöregedett.

A valódi kérdés, hogy milyen pápa lettél volna.

NBC épületben lépçsőhöz verődés volt már? Nem?
Na látod!

Az öndicséret mindig büdös!

„Úgy gondolom, hogy jobb, sikeresebb elnök lettem volna”

Khon elmegy a rabbihoz.
- Te, rabbi, a Grün azt mondja ő ötször tud. Mit csináljak?
- Mondd azt, hogy te hatszor.

Az, hogy még mindig ezen rágja magát, pontosan jelzi, hogy egy hataloméhes személy. Jobb mindenkinek, hogy nem lett elnök.
A korábbi tevékenységeit ismerve pedig pont elég büntetés számára, hogy most ezen kell rágnia magát.

Bizonyára az orvosa vagy, hogy ilyen diagnózist tudsz alkotni.
Vagy nem, és elhiszed, amit a vele ellenséges média mond.

Egyébként, nem érdekes, hogy a baloldali elnök (legyen szó akár Obamáról, akár Clintonról) mindig laza, szexi, jópofa és természetesen hihetetlenül intellektuális,, míg a jobboldali (legyen szó akár Bushról, akár Trumpról) mindig karót nyelt és ostoba?
Igaz, hogy Clinton és Obama elnöksége sem volt egy kimondott sikertörténet. Viszont a tömegmédia bevallottan baloldali...

Trumpnak legalább ami a szívén, az a tweetjén.

Igen, mindenki, aki a tévéből szerzi a világképét :)

Megmondom neked: szar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés