Az Amerikai Kongresszus elé viszem a magyar jogállamiság kérdéseit

2019. november 12. 16:46

Cseh Katalin
Facebook
Szó esik többek között a médiaszabadságról, a civil szervezetek vagy éppen a CEU ellehetetlenítéséről.

„A VILÁGNAK ÉRTESÜLNIE KELL A MAGYARORSZÁGON ZAJLÓ FOLYAMATOKRÓL!

Ezért az Amerikai Kongresszus elé viszem a magyar jogállamiság kérdéseit az Európai Parlament amerikai delegációs csoportjának tagjaként.

Az Egyesült Államok Kongresszusának szerdai meghallgatására tájékoztató anyagot küldtem, amelyben világossá tettem: a világ közvéleménye nem maradat közömbös a demokratikus jogsértésekkel kapcsolatban, a magyar jogállamisággal kapcsolatos visszásságokat, a növekvő orosz befolyást és Orbán Viktor egyre szorosabb kapcsolatát a világ diktátoraival egyre nehezebben rejti el a kormány.

Az Kongresszust a jogállamiság és a külpolitika területén összesen 18 területen tájékoztatom a Magyarországon jelen levő problémákról – szó esik többek között a médiaszabadságról, a civil szervezetek vagy éppen a CEU ellehetetlenítéséről.

A meghallgatáson a magyar folyamatok mellett a NATO jövője is szóba fog kerülni, amelyhez három pontos javaslatcsomagot is mellékeltem:

1. A NATO szerveinek élénk figyelemmel kell kísérniük azon tagországokat, amelyek autoriter országokkal működnek együtt és megfelelő lépéseket kell tenniük velük szemben.
2. Az orosz dezinformáció elleni küzdelem fontos eleme a média szabadság erősítésére, amit például a Szabad Európa Rádió újraindítása és a független magyar média támogatása szolgálhat.
3. Az EU mellett a NATO-nak is szerepet kell vállalnia a jogállamiság normáinak kikényszerítésében – akár a NATO országokon belül is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 270 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy-egy ilyen megnyilatkozás döbbent rá arra, hogy mindig lehet lejjebb.

Úgy, úgy, de azért a bebörtönzött újságírókat is megemlíthetted volna.
Nem kell szemérmeskedni.
Nem áll jól neked, hiszen te már annyiradeannyira trendigendergirl vagy, hogy talán már v.ginád sincs, a szó eredeti értelmében.
Úgyhogy, hajrá, a bebörtönzött megkínzottak mellett az ellenzéki képviselők meggyilkolásait se feledd..., és általában az ellenzéki demokraták ellen folytatott terrorhadjáratot a 444., Magyar Narancs, Népszava, 24.hu, Index, Átlátszó, Klubrádió, ATV bezárásáról, az ott hirdetőkelleni hajszáról..., meg, hogy pofátlanul a lopós Fidesz hatalmas plusz pénzekkel adta át a hatalmat az elnyomottaknak, Budapesten, meg 13 vidéki nagyvárosban, csak, hogy félrevezesse az Egyesült Államok Kongresszusát...
Már csak ez az egy ok - hogy meg akarnak téveszteni egy ilyen komoly grémiumot - elegendő a NATO-csapatok, helyesen: a Soros-lotyó és Soros-hímringyó civilek USA diplomáciai mentességének megadásához a Kongresszus által!

Botmixer ajándék is lesz az USA kongresszusi tagoknak?

A régi boldog, békebeli időket juttatod az eszembe, amikor eszmei elődeid gyakran árulták a hazát Moszkvában, egymásnak adták a kilincset.

A hazaárulásnak létezik még törvényi tényállása? A karc FM Rádió, paláver című műsora első felét hallgattam meg, kíváncsi voltam, mérséklődött-e a fideszes szavazók, betelefonálók indulata, kormány- és Fidesz-ellenes kritikai cunamija, továbbá miként reagál ezekre Bayer Zsolt.

Ami a kritikákat illeti, a szavazók nem értik a kormány tehetetlenségét, dilettantizmusát, a kormányzati jogkörökkel való élés hiányát, a belügyminiszter alkalmatlanságát, hogy miért hanyagolják el a vidéket - Dalma: rossz utak, pocsék közvilágítás, stb - , miért nem lövik le a miniszterelnököt figyelő drónt és sok egyéb. S jöttek a javaslatok, a fideszes vezetők menjenek az emberek közé, szervezzenek koncerteket a nemzeti érzelmű zenekarokkal - korábban javasoltam én is, de lehurrogtak a fideszes fanok, - így /is/ szólítsák meg a fiatalokat, a fiatalokkal a Fidesz fiataljai foglalkozzanak, Ők szólítsák meg a többieket, s ne az öregek, rendezzék a kis nyugdíjakat.

Talán egy hete a Karc FM egyik műsorában definiálta a Fidesz és az ellenzék kampányát Szerencsés D. Márton. Szerinte az ellenzék Spielberg-i dinamikával robban be a közéletbe, a Fidesz meg leülteti a szavazót a TV elé, amiben Öveges professzor beszél a történésekről.

Bayer azért megnyugtatta a fideszeseket, nem kell itt aggódniuk, minden rendben lesz 22-ben. Ha Bayer is ezt mondja......
Bayer reakciója......nem érti, hogy miért panaszkodnak az emberek, háromszor győzött a Fidesz, mire ez a nagy pánik.

Szóval ezt a hazaáruló ügynököt pedig ki kell tiltani az országból.

Csak nem arra megy ki a játék, hogy valamelyik mocskos hazaárulót bíróság elé citálják és indulhasson a Majdan.....

Válaszok:
Agnieszka | 2019. november 13. 10:40

Ez a hülye tyúk azt hiszi, hogy, ha megnézte a Zabriskie point első és utolsó 5 percét, akkor már
mindent tud a világról.

Pontosan, megy házalni tovább. Az eredmény borítékolható.

Szólj az amerikaiaknak, hogy nálunk a halálbüntetést se engedik valakik.
Meg a szabad fegyverviselést. Gyakoroljanak egy kis nyomást ránk.

Nem is értem, hogy miért csak őket akarja bevonni a magyar belpolitikába? Annyi ország van még a világban! Mindhez forduljon azzal a kéréssel, hogy mivel a ballib ellenzék képtelen jelentős eredményt elérni, külföldi szabad csapatokat kíván bevonultatni Magyarország területére. Ha ez nem megvalósítható, megfelel nekik egy jó kis S polgárháború kirobbantása is.
Hazaáruló!!!!!!!!!!!! Szemétláda!!!!!!!!
Botmixernek biztosan nem lesz gyereke a klimahiszti miatt, úgyhogy kihal a marhasága.

Soros is csak egy öregember. Az EU bizottság elnöke rendszeresen fogad díszvendégként mindenfajta poszt nélküli, nem EU állampolgár öregembereket...

Jó nagy narhak lesznek az amcsik, ha egy belpolitikai gyaszmunkaba belefolyank. Ezek tényleg nem ma szocializálódnak, csak külföldről tudnak segítséget várni, ezzel bizonyítva saját tehetsegtelensegulet és tehetetlenségüket.

Év végén eredményt hirdetünk, hogy ki a mocskosabb, ki az aljasabb, ki a hazaárulásával hetvenkedöbb cseh, donáth, vagy dobrev.

Ettől a szemét dögtől simán elvenném a magyar állampolgárságot és hazaárulás vádjával lecsukatnám.

Mocskosul vastag a bőr a pofájukon ezeknek a hazaáruló rohadékoknak, pláne, hogy pár napja még a románok meg a szlovákok picsáját nyalták.

Ezek nem ostobák. Gátlástalan, törtető férgek.

Világos, de akkor is látszik, hogy ez náluk nagyon tudatos stratégia. 0-24-ben minket mószerolnak minden nemzetközi fórumon, ahol csak tudnak. Ilyen intenzíven talán csak az elvtársak nyaltak idegen segget Moszkvában.

Egyébként már bocs, semmi személyeskedés, de amit mostanában a jobboldal művel a Momentummal, az szerintem baromira nem hatékony. Részben hülyének nézik ezeket, mások meg azzal magyarázzák, hogy "nem értenek hozzá", "tapasztalatlanok".

Csesszétek meg, beérték a DK-t! Ezek nettó hazaárulók! Úgy viszonyulnak a magyar kormányhoz, ahogyan az ellenzékiek egy meghatározható része: Orbánék ellen minden eszköz megengedett! Mert .. mert csak! Mert diktatúra! Ja nem is, hibrid rezsim, vagy mi a lófasznak nevezték nem rég a csökkent képességűek! De ha mégsem, akkor is, mert nagyon-nagyon utáljuk őket! Ennyi bzmg, ezekre épít a Momentum! Nincs ebben semmi tudatlanság, naivitás, tapasztalatlanság, ostobaság! Ezek tényleg ez csinálják, szándékosan! Nem oktatgatni kell őket, hogy a határon túliak így meg úgy, hanem úgy visszavágni, hogy a fülük kettéálljon. bevasalni rajtuk az ellopott kampánypénzeket az utolsó fillérig!

Sőt, nem csak beérték a DK-t, hanem szinte versenyt futnak a DK-val. Ki tud nagyobbat rúgni a határontúliakba, ki tudja jobban revolverezni, pergőtűz alatt tartani a magyar kormányt Brüsszelben, Washingtonban, meg ahol csak érik. És ugyanazt szart ismételgetik orrvérzésig. Nincs sajtószabadság, diktatúra van, elnyomás van, idegengyűlölet van, jobbos restauráció, fasizmus, satöbbi, satöbbi, Európa-ellenesség (Nekik Európa = A brüsszeli vízfej, azaz az EU).

Majd szól neked a magyar demokratikus többség, ha baj lenne a "jogállamisággal". Az EU már egyre inkább nem vevő az ugrabugrálásodra, ezért nyüzsögsz új terepen. De ugyanúgy felsülsz.

Soros majd nyitja neki az ajtókat, várják a demokrata botmixerek.

Katalin lelke beteg, függősége a hazaárulás és az idegen érdek.

Hazaárulással, mi mással.

Ki az a 12 hazaáruló, aki ERRE lájkot nyomott?!?

De, arra megy ki. Megrészegültek a tagadhatatlan sikertől, aminek az értékéből azért levon a sok épp, hogy, hajszállal, a Facebook és a gugli hathatós kiállása mellettük, az átszavazók, külföldiek bevonása. Nem igazán népszerűek, elég az itteni kommenteket nézni. Ez most mind nem számít.

Jujjdezgi, a jókislány szólni fog a tanítóbácsinak, hogy a rosszkisfiú rosszalkodott, és majd jól megbüntetik a rosszkisfiút! Jujjdeizgi!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés