K. O., DK

2019. november 11. 8:47

Pilhál György
Magyar Nemzet
Figyelmesebb ember – az ATV-néző – már korábban észrevehette a bimbódzó nászt.

„Újságírói kérdéseket nem kapott. (Ugyan mit is kérdeztek volna a kollégák? Hogy ugye, nem apróért vállalta? Vagy azt, hogy csak nem Apróékért vállalta?…) Itt jegyzem meg, Kálmán Olga tavasszal egy riporteri kérdésre – Igaz-e, hogy a főpolgármesterségre tör? – azt válaszolta: »Én újságíró vagyok, a politika pedig a túloldal. Miért mennék át? Én biztos nem fognék ilyen politikai vállalkozásba.« Mint láthatjuk...

Hogy mindketten – DK, K. O. – egy húron pendülnek, azt már a nyáron sejteni lehetett, amikor az ellenzéki főpolgármester-előválasztást megelőzően Gyurcsányné Dobrev Klára az uniós akcióhős Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát, mondván, ő ugyanolyan büszke és határozott, mint a holland delnő, aki »a magyarokért harcol Orbán Viktor diktatúrájával szemben«.

Figyelmesebb ember – ATV-néző – persze már korábban észrevette a bimbódzó nászt. A beszélgetőpartnereit többnyire kihallgatótisztként faggató Olga asszony Láriferivel mindig kivételt tett. Őt a szamaritánusok nyájasságával kérdezgette, ahogyan terápiára szoruló, bomlott embereket szokás. (Mondjuk, ez részben érthető…) Egy kommentelő írja: »K. O., DK.«

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kalman is mert Apro lenni!
Ahogy Horn kerdezne: na es?
Ki var toluk tobbet?

Ezek szerint minden alpolgármester külön stábot tart fenn saját magának. Közös nem lehet, hiszen mindegyik más pártból jött.
Amikor a Gergőt megkérdezték, mekkora kiadás a kettő plusz alpolgármester, azt mondta, a főváros költségvetése simán elbírja, van pénz. A sleppről akkor nem beszélt senki:-))))

Azért Mészáros Antónia filmecskéje sem volt semmi Feriről a köztévén. Ahogy az idióta küzd a népért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés