Migrációs megállapodásról beszélt Ursula von der Leyen

2019. november 8. 21:41
Megnyílt a lehetőség a megállapodásra az Európai Unió migrációs politikájának ügyében – mondta az Európai Bizottság megválasztott elnöke.

Megnyílt a lehetőség a megállapodásra az Európai Unió migrációs politikájának ügyében – mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke pénteken Berlinben. A német politikus a pártjához, a Kereszténydemokrata Unióhoz közel álló Konrad Adenauer Alapítvány székházában este tartott előadásában kiemelte, hogy nyáron számos EU-tagország vezetőjével tárgyalt, és a megbeszélések alapján úgy látja, mindenki számára világos, hogy a migrációs politika ügyében nem mehetnek tovább a dolgok úgy, ahogyan az utóbbi években.

A megállapodást eddig „blokkoló” országoknak is világos, hogy „a migráció jelensége nem múlik el csak úgy”, hanem megmarad, és „jó hír”, hogy ezek az országok „vissza akarnak térni az asztalhoz, és fenntartható megoldásokról akarnak tárgyalni”. Ezen országok számára az is világos, hogy a megoldásokhoz „minden tagállamnak szolidárisan hozzá kell járulnia” – mondta Ursula von der Leyen.

(MTI)

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugodj meg, jönni fognak, ha a nyugati diktatúra ránk kényszeríti, akár anyagi hozzájárulással, hogy itt is megkapják ugyanazt az ellátást, amit ott kapnának. Ezt persze számunkra nyújtott segítségnek fogják feltüntetni. A migráns oda megy, ahol eltartják, ezt te is tudod.

Ha ez így alakulna, remélem oda mersz majd állni az annyit emlegetett mélyszegények elé és elmagyarázod nekik, miért kapnak a jöttment idegenek olyan szintű ellátást, amiről egy szegény magyar család nem is álmodhat. Remélem elmagyarázod nekik ezt a szolidaritást még akkor is, ha ezt bevert orral kell tenned. Remélem ez nem tart vissza az internacionalista kötelességtől.

Baromság! Ezen az alapon egész Afrika beléphetne az EU-ba!

A kitoloncolashoz szivesen hozzajarulunk, a beszallitashoz nem.

Az európai országok vagy megértik, hogy a migráció hódítás és védekeznek ellene, vagy felejtsék el Európát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés