Az Index külföldieknek szánt anyagából csak Erdoganné kispesti látogatása maradt ki

2019. november 8. 10:32
Pedig a cikk elég alapos...

Angol nyelven is beszámolt a tegnapi nap eseményeiről az Index.

Először részletesen sorra vették a török elnök Budapestre érkezése ellen szervezett tüntetés legfontosabb mozzanatait, az útvonalat, a követeléseket és a beszédeket, majd „Chaos in Buda” címmel hírt adtak arról, hogy a fővárosban tegnap este néhány helyszínen lebénult a közlekedés.

Természetesen a külföldieknek szánt tájékoztatóból nem maradhatott ki az sem, hogy Karácsony Gergely főpolgármester is ellenezte Erdogan elnök látogatását: „There is no diplomatic goal that would legitimize a prime minister currying favor with war criminals.

Ezután a lap egyesével beszámol a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum elítélő nyilatkozatairól a témában. 

Érdekes módon csupán egyetlen eseményről felejtettek el beszámolni az angol nyelvű cikkben: mégpedig Erdoganné kispesti látogatásáról. Ugyanis Erdogan felesége, ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy kispesti óvodába látogatott el, ahol az MSZP-s Gajda Péterrel is találkozott. 

A kispesti MSZP-s polgármester közösségi médiában közzétett posztja szerint Emine Erdogan több mint 10 millió forintot hozott a török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajtószabadság van, aminek keretén belül függetlenek az igazságtól.
Média etika viszont van.....

Már rég meg kellett volna szűnnie, az indexnek.

Bőven elég az a szennyblog is ami kinőtt belőle.

Miért ne írhat a véleményt erről a cikkről egy másik médium? Sajtószabadság van!

Meg azt is írják

"A magyar médiapiacot erősen torzítja, hogy a független sajtóban nem igazán hirdetnek az állami vállalatok és a Fidesz-közeli cégek. Így a piaci versenyben sokkal nehezebb azoknak helyt állni, akik egyes politikai oldalak álláspontjának szolgai ismételgetése helyett a valóságot próbálják elfogulatlanul bemutatni. Az Indexben dolgozó újságírók csak az olvasóknak írnak. Nem szeretnénk, ha bármely politikai erő vagy piaci szereplő érdekeit is figyelembe kellene vennünk, amikor tényfeltáró cikkeket vagy akár kritikákat írunk. Az ilyen jellegű nyomásgyakorlást úgy védhetjük ki, ha az Index olvasói minél nagyobb pénzügyi és azon keresztül szakmai függetlenséget biztosítanak a szerkesztőségnek. Minél több forrás áll rendelkezésünkre, annál több botrányt tárhatunk fel, annál gyorsabban tudunk tájékoztatni egy váratlan helyzetben, breaking esetén, és persze annál több lesz a szórakoztató tartalom is, ami feldobja a napod. Az Index a beérkezett támogatás legnagyobb részét a napi működés biztosítására fordítja, hogy állami hirdetések és a kormányközeli cégek reklámjai nélkül is biztosítani tudjuk az állandó megbízható és minden politikai és gazdasági szereplőtől független hírszolgáltatást."
https://tamogatas.index.hu/?ut..

Azután a felhívás végén megjelennek a "hiteles" támogatók Alföldi Róbert vezényletével.

Te voltál az a kohász aki "eltüntette" Vályi Pétert?

Attól függ, milyen a bíró beállítottsága, egyéni jogértelmezése:-))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés