Balhé a győri városházán

2019. november 7. 16:24
A tüntetők megpróbáltak betörni a győri közgyűlés alakuló ülésére.

Borkai Zsolt polgármester ellen tüntető polgárok és ellenzéki politikusok várták a közgyűlés alakuló ülésére érkezőket a győri városházánál – számolt be a Blikk. A győri jegyző az ülés napjára külön szabályzatot adott ki, szigorúbb lett a beléptetés, amelyet biztonsági emberek felügyeltek. Az újságírók csak a karzaton foglalhattak helyet.

Ismert, az önkormányzati választás előtt Borkai Zsoltról kompromittáló felvételek és információk jelentek meg, és bár a politikust szoros eredménnyel újra megválasztották, a botrány hatására először kilépett a Fideszből, elvesztette tagságát a Magyar Olimpiai Bizottságban, végül pedig közölte, november 8-i hatállyal lemond a városvezetői pozícióról.

Ellenzéki politikusok sajtótájékoztatót tartanak a győri városháza előtt:

 

A tiltakozók a városháza előtt Borkait szidalmazták, óvszereket akasztottak a kapura, majd az ajtókat ütlegelve megpróbáltak bejutni az épületbe és az ülésterembe. A városháza előtt dulakodás alakult ki, mert a biztonságiak nem engedték be az embereket a terembe. A tömegben ott volt többek közt Ungár Péter és Kórozs Lajos is.

Borkai Zsolt letette polgármesteri esküjét, kintről fütyülés, kiabálás hallatszott be a terembe.
Borkai kihívója, Glázer Tímea egyébként nem volt hajlandó kezet fogni vele se az esküokmány aláírása előtt, sem utána. Pedig Borkai kétszer is felállt neki, hogy kezet rázzon.

Az épületből távozó Borkait a tüntetők óvszerekkel dobálták meg.

Kép: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 190 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem véletlen, hogy Gyurcsány bezáratta az OPNI-t. Jó előre gondolkodott.

Budaörs?
Holnap?

Hát ez az.

De legalább Gréczy meg Kórozs (meg Ungár, meg Varga-Damm... ez aztán a "spontán népharag".... országos pártpolitikusokkal, parlamenti képviselőkkel) megint játszhatják az eszüket az első sorban...

Mibe?
Konkrétan mi a bajotok?
Csúnyán buktatok Győrben (is), még Borkai botránya ellenére is. Borkai lemondott. Erre DK-s meg MSZP-s meg LMP-s PARLAMENTI KÉPVISELŐK verik ma a palávert. Miért is?

Dühösek. Nem jött össze a forgatókönyv.
Borkai nem a választás előtt mondott le. A szavazók bölcsek voltak mert nem akartak DK-s polgármestert.
A törvény szerint 6 hónap múlva lehet választani.

Az van szerintem, amit itt az egyik olvtárs pedzegetett.

Ez a nagy összellenzéki "agytröszt" megszervezte a nagy hacacárét... csak hát közben (!) Borkai ugye lemondott.
Ezek meg annyira "agilisak" és olyan jó a "politikai érzékük", hogy ha már ilyen "pöpecül" megszervezték a balhét (ugye ebben a típusú balhéban, ahol POLITIKUSOK (LOL) adják a "tömeg" jelentős részét, már rutinjuk van, lásd múlt decemberi történések), akkor már nem fújják le... csak hát ez így... tényleg baromira idétlenül néz ki.

Hát, ha arra gondolok, hogy a Válasz onlány szerint van egy cég,a melynek egyetlen kiadása Borkai fiának a havi egy milkós fizuja, akkor a korrupciót igazolva látom, a kurvák ugye pipa, a kokain pillanatnyilag valóban rágalomnak tűnik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés