Új főszerkesztő a Népszava élén

2019. november 6. 15:57

 A korábbi főszerkesztő-helyettes, Nagy György irányítja főszerkesztőként a Népszavát szerdától – közölte a napilap az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az újságot két és fél éve vezető Horváth Gábor a külpolitikai rovat vezetését veszi át.

Horváth Gábor 2017 tavaszán nehéz helyzetben vállalta el a szerkesztőség irányítását, és sikerrel stabilizálta azt. A legutóbbi tulajdonosváltás után most visszatér eredeti hivatásához, a külpolitikai újságíráshoz – idézi a közlemény Mátray Mihályt, a kiadó ügyvezetőjét.

Azt is jelezte: a majd 150 éves napilap életében újabb fejezet kezdődik, a tulajdonos azt szeretné, ha a Népszava tovább növelné piaci részesedését a nyomtatott újságok és az online portálok között egyaránt.

(MTI)

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Azt is jelezte: a majd 150 éves napilap életében újabb fejezet kezdődik, a tulajdonos azt szeretné, ha a Népszava tovább növelné piaci részesedését a nyomtatott újságok és az online portálok között egyaránt."

Ez anno össze is jött, miután a Népszabi csődbement. Most megint nyílhat rá lehetőség, mivel a 168 óra csődközelben lehet.

He? Én sem sirattam semmit.

Igen, ez is lehetséges, bár a 168 órára szerintem nincs szükség. Igaz, a Népszavára meg a HVG sem, de mondjuk ez a két bolsi szar talán még el tudja magát tartani a piacról, illetve részben a piacról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés