Pikó András és Lattman Tamás együtt alázza Párkányi Esztert

2019. november 6. 18:45
Lattmann az Alapjogokért Központ csinos gyakornokainak „egyéb funkcióira” lenne kíváncsi.

Megalázó módon nyilatkozott az Alapjogokért Központ elemzőjéről a Józsefvárosban frissen megválasztott ellenzéki polgármester – írja a Pesti Srácok. Pikó András szerdai facebook bejegyzésében azt írta: 

„Nemsokára megjelenik a Józsefváros újság is. Annyira bírnám, ha lenne benne egy politikai elemzés Párkányi Esztertől, a Fidelitas volt szóvivőjétől és az Alapjogokért Központ elemzőjétől, aki a kampány alatt tanúsított »tudományos alapossággal« ( :) ) elemezné a józsefvárosi választási eredményt. De ezt is el kell engednem, érzem… Nosztalgiázzunk Párkányi választások előtti utolsó elemzésével.”

Ezzel Párkányi a józsefvárosi lapban megjelent korábbi cikkére utalt, amelyben az Alapjogokért Központ munkatársa nem Pikó, hanem a korábbi fideszes polgármester, Sára Botond győzelmét jósolta.

Pikó bejegyzéséhez a korábban az MSZP miniszterelnök-jelölti pozíciójára aspiráló Lattmann Tamás is hozzászólt:

„Ez az Alapjogokert Központ az a hely, ahol meg az alapszakos diplomájukat sem megszerzett "elemzők" osztják az okossagot a propagandamédiaban. Igaz, legalabb csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?”

Lattmann egyébként nemrég még arról beszélt egy interjúban, hogy a jogászi hivatásban „szakmai alapokról induló morális felelősség létezik”. A hírről korábban némileg más megközelítésben a balliberális hvg is beszámolt, de a szexizmusra oly érzékeny  portál nem említette meg Lattmann hozzászólását.

Borítókép: Pesti Srácok

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés