Borkai nem a jachton követte el a legnagyobb bűnét

2019. november 6. 11:30

Donáth Anna
Facebook
Bukása világossá teszi, hogy a „minden mindegy, csak mi legyünk hatalmon”-hozzáállás méltó büntetéssel jár, minden oldalon.

„Borkai lemondása kritika minden fideszes véleményvezér, pártpolitikus és kormánytag felé, akik az elmúlt hetekben párttársukat mentegették, majd a párttagságáról történő lemondást elegendőnek ítélték. Nem volt igazuk, ideje nyilvános önkritikát gyakorolniuk.
Borkai lemondása üzenet a győrieknek: nem lehet velük bármit megtenni, ha beletörődés helyett kiállnak magukért. Az általuk is kifejtett nyomás tette lehetővé, hogy a fideszes hazugság építménye összeomoljék.

Borkai lemondása intő jel Orbán Viktornak, és biztatás az új politikai erőknek: a Fidesz elnöke, a magyar kormányfő legyőzhető, akarata nem mindenek felett álló, káderei nem is olyan stabilak. És ami a legfontosabb: Borkai bukása világossá teszi, hogy a »minden mindegy, csak mi legyünk hatalmon«-hozzáállás előbb-utóbb a visszájára fordul, és méltó büntetéssel jár. Politikai oldaltól függetlenül.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erre a Donáthra tökéletesen illik a "bagoly mondja verébnek", illetve a "bölcs maradtál volna...."
közmondás. Egy igazi bal liba.

Még egy kicsit nedvesedhet ez a HP. Nem sikerült a tervük a videóval..... Annak ellenére is megválasztották. A választók okosabbak mint ezek hitték. Nem fog az ellenzék kezére kerülni Győr. A maci pedig kivéve a kezükből.

Donáth szajkózza az unalmas hazugságot, mert mást sem tud. Inkább kérdezze a koalíciós-társait: és Wittinghof? És Gajda? De kérdezheti Fegyőrt is, a a pártja könyvelőjét is, hol a félmilliárd ? Miért nem takarodik a közéletből Fegyőr? Kérdezze csak meg!

Donáth apuka bűneivel mi lesz?

Kösz a linket. Feltételezett (!!!) kábítószer fogyasztás miatt. Amit a komoly géppel írott névtelen feljelentő állítására alapoz, ehhez a nyomozó hatóságoknak csak annyit kell tenniük, hogy a bérelt hajón kábítószer nyomok után kutatnak és bizonyítjék, hogy ez összefüggésbe hozható Borkaival.


Borkait is feljelentette


Kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályán Tényi István Borkai Zsolttal szemben. Az indítvány szerint a győri polgármester botrányos adriai hajókirándulásán az érintettek kokaint fogyaszthattak, amit Magyarországon és Horvátországban is büntetni rendel a törvény.
A már számos közszereplőt feljelentő Tényi István arra alapozta indítványát, hogy a Borkai Zsolt kirándulását leleplező blog névtelen szerzője azt állította, hogy kábítószer volt a hajón, amelyből az utasok fogyasztottak – írta az Index. Bár a győri polgármester és társasága orgiájáról filmfelvétel is készült, a nyilvánosságra hozott videón nem látni drogot. A blogger ugyanakkor azt tanácsolta, hogy a hatóságok keressék meg a hajót, amelyen megtalálhatják a kokain nyomait is. Erre hivatkozott indítványában Tényi is; kérdéses ugyanakkor, hogy ha az egész nyári szezonban a tengeren szakmányban a bérlőket fuvarozó hajón meg is találnák a drog nyomait, az miképp bizonyítaná azt, hogy az Borkaiék útján került oda. Az Index szerint Tényi István indítványa nyomán a rendőrség feljelentéskiegészítést rendelt el, amelynek határideje november 11.

Donáth, mi van apuci szexbotrányával? Mesélj!

Nullácska Annácska! várok egy rövid elemzést arról, hogy Budapest új nagytudású beltagjai,
pédául dr Drazsé hol követte le legnagyobb bűneit. Azt tudjuk, hogy GyémetBözsi sem egy
jachton és a kispesti bagázs sem, csak nem tudjuk ezt hogyan kell értékelni, várjuk személyes
erkölcsi útmutatását.

Olyan jól esik olvasni, mikor a morál, mint vezérelv szerepel a mondanivalójukban, hogy
teljesen elfelejdkezünk Fegyőr kampányútjairól, az 500 millióról, és a többi nagyon üde,
romlatlan politikai flikk-flakkról.

Várunk valami személyes üzenetet azzal kapcsolatban is, hogy közösen kormányozva a településeket miként tartják a megfelelő távolságot deklarált politikai ellenfeleiktől,
úgymint: jobbik, dk, mszp. Csak ezért, hogy tudjuk morálisan mi helyes és mi nem, illetve
mi a kis bűn és mi a nagy bűn.

De tudod Donáth!
Bizonyíték nélkül?
Apád esetében is mondanak hasonlót.

Válaszok:
pollip | 2019. november 6. 18:24

Apja lánya: a lányokat szereti....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés