Több millióan bíznak bennünk

2019. november 5. 21:17

Cseh Katalin
Facebook
A bizalmat eltékozolni pedig soha nem megbocsátható bűn.

„Tiszta szívemből támogattam, és támogatom jelenleg is a történelmi sikert arató ellenzéki együttműködést. Október 13-a óta már a számok is bizonyítják: közös erővel képviseletet tudunk adni annak az elégedetlen többségnek, aki már a háta közepére sem kívánja a Fidesz korrupt, embertelen, az országot haveri oligarchák kezébe játszó kormányzását. Történelmi felelősség ez, és őszintén remélem hogy mindenki, minden ellenzéki érzelmű politikus, közszolga, pártvezető pontosan érzi a rájuk nehezedő elvárások súlyát.

Bizalmat szavaztak nekünk a magyarok, és a bizalmat eltékozolni pedig soha nem megbocsátható bűn. Aki a választók bizalmából elnyert tisztségével visszaélve lop, csal, ügyeskedik, vagy akár csak félrenéz akkor, amikor mások ezt csinálják, az büntetőjogi felelősségének túl az egész társadalommal szemben vétkezik. Aki a sokezer aktivista kőkemény munkájával szerzett képviseleti lehetőségét nem országunk, településeink jobbítására, hanem saját gazdagodására, gyanús érdekkörök, haveri cégek helyzetbe hozására használja fel, az az Orbán-rendszer megdöntését áldozza fel kicsinyes, piti érdekek oltárán. Aki ilyet tesz, azt joggal veti majd ki magából politikai közössége, joggal kerül majd a törvény színe elé, joggal nehezedik majd rá élete végéig a szégyen.

Rengeteg feladat áll előttünk: a romjaiból kell újjáépítenünk egy szolidáris, fenntartható, tisztességesen működő országot. Olyan településeket, ahol mindenki otthon érzi magát, akkor is, ha semmi köze a helyi hatalmasokhoz. Olyan országot, ahonnan nem menekülnek a fiatalok, hanem ahol az európai színvonalú élet feltételei mindenki számára helyben is adottak. Olyan felelős politikai vezetést, amely nem égeti fel jövőnket pillanatnyi érdekekért cserébe, amely komolyan veszi bolygónk, természeti erőforrásaink megőrzését, amely ötéves ciklusok helyett történelmi távlatokban gondolkodik.

Csakis közösen, tisztességesen, alázatosan tudjuk sikerre vinni az országot. Több millióan bíznak bennünk – ne okozzunk csalódást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fletó ribancai lettetek.

Botmixert minden ellenzéki választónak!

Pár százezer az a millió. Sebaj, majd hamarosan ki fog nyílni a szemük, mint a viccbeli kismacskáknak.

Alázat? Ezt nevezed alázatnak? Ilyenek vagytok, amikor alázatosak vagytok?

"Rengeteg feladat áll előttünk: a romjaiból kell újjáépítenünk egy szolidáris, fenntartható, tisztességesen működő országot."

Nőről jót, vagy inkább semmit.
Sajnos, ez is megdőlt, immár.
De mit lehet írni erről a cafkáról, aki nem nő, a szó eredeti, biológiai értelmen túli jelentésében...

Annyira tisztességes, hogy csúfosan leszerepelt Kerpel-Froniust mégiscsak betolták egy kulcspozícióba. Na meg Gyurcsány embereinek bevonása minden lényeges területre szintén a tisztességről szól.

Válaszok:
pollip | 2019. november 6. 9:19

Nem tudom, hol él, de nem itthon, az biztos. Ha több millióan rájuk szavaztak volna, akkor kormányon lennének. remélem, ez soha nem fordul elő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés