Kolozsváron egy román elnökjelölt, Dan Barna mellett álltam ki

2019. november 5. 22:07

Fekete-Győr András
Facebook
Megható volt magyarul beszédet mondani abban a városban, ahol erdélyi származású dédnagyapám jogász professzorként alkotott.

„Bűnt követ el, aki figyelmen kívül hagyja a kisebbségek kérdését.
Megható volt számomra magyarul beszédet mondani abban a városban, ahol erdélyi származású dédnagyapám jogász professzorként alkotott, és ahol majd' minden ötödik polgár magyar.

Kolozsváron egy román elnökjelölt, Dan Barna mellett álltam ki, mert hiszem, hogy Romániának, és benne az erdélyi magyarságnak tiszta kezű, európai léptékű, haladó szellemű vezetőkre van szüksége! Olyan vezetőkre, akik megértik, hogy nem csak a többség érdekeit kell védeni, hanem a kisebbségekét is.

Az Alianța USR PLUS-nak magyar nyelven írott, és a magyar kisebbségeket érdemben védő programja van, amelynek érvényesítéséért a román pártszövetség hazai szövetségeseként mindenkor küzdeni fogok.

Ellentétben a Fidesszel, mi nem fogjuk a magyar kisebbség képviselőit vazallusként, szegény, alávetett rokonként kezelni. Mi nem fogunk nagyokat mondani Budapesten, majd elfelejteni leülni tárgyalni a többségi nemzettel a kisebbség érdekében.

Bár nem értünk egyet több dologgal, amelybe a múltban belement az RMDSZ, nyitottak vagyunk feléjük, és szeretnénk egyenrangú félként kommunikálni velük. Nem elégszünk meg azzal, hogy a kampányból odavetünk néhány szót Budapestről, aztán megfeledkezünk róluk – ez a Fidesz módszere volt. Hosszú távú, jó megoldásokat akarunk az erdélyi magyarságnak. Ezért dolgozunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 195 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fletó kis házi bazári hazaárulója lettél.

Ezzel altatod a lelkiismereted, te szemét hazaáruló!

Érdekes apai nagyapjával Fekete-Győr Endrével nem dicsekedik, aki
"1944-ben Budapestre került, ahol elvégezte a közgazdasági és agrártudományi egyetemet. 1946-ban lett a Magyar Kommunista Párt tagja, majd a pártegyesülést követően az MDP, ill. MSZMP tagja. 1948 és 1957 között előadó, majd osztályvezető volt a Földművelésügyi Minisztériumban. Több külföldi tanulmányúton is járt, többek között Ausztriában a Lenc-Moser-féle szőlőtelepítést is tanulmányozta és tapasztalatait hazatérése után kamatoztatta. 1957-től a Szőlőoltvány és Facsemete Forgalmi Vállalat igazgatói posztját töltötte be 1962-ig, amikor kinevezték a verpeléti Dózsa Termelőszövetkezet elnökévé. Az MSZMP Heves megyei Pártbizottsága, valamint a Termelőszövetkezetek Országos Tanácsa Elnökségének tagja lett."
Forrás: Wiki

Remélem, valaki szétbassza a fejéát ennek a szakállas kis hermafrodita köcsögnek.

Hernyó.
Az a ronda szőrös fajta.

Azt a kérdést feltetted már, hogy miért kellett neki egyáltalán kampányolni Romániában? Mert szerintem ez a fő kérdés. Ki ébredt reggel úgy, hogy oda Fegyőr kell...

Agent Provocateur

Fegyőr és az Új-SZDSZ igazi arca most végképp és totálisan megmutatkozott mindenki előtt: nem pusztán Brüsszelben hazaárulók, hanem mindenütt. E konkrét szövege is egyébként tele van hazugságokkal, csúsztatással. Fegyőr védeni akarja a védhetetlent.

Pofádon hordod a talapadat, szarházi!

Tudjuk, te szarházi.

Én vagyok a fegyőr. Támadom a korrupt fideszeseket. Támogatom a román korruptakat, mert azok gyűlölik a fidesz által korrumpált magyar RMDSZ-t.

NA, EZ A FASZI TÉNYLEG NAGYON SÖTÉT!

Te hülye vagy? Egy korrupt, magyargyűlölő elnökjelölt mellett kampányol és nem a magyarok között a magyarok szavazatáért saját magának. Vagy szerinted a CIA pártjának, a Momentumnak tök mindegy?

ezért a mondatodért kapod az x-et

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés