Dömötör Gréczynek: Felmegy a vérnyomás, ha önök szónokolnak demokráciáról

2019. november 4. 13:01
Gréczy Zsolt szerint törvényesen volt jelen Varju László az MTVA épületében.

Gréczy Zsolt az Országgyűlés hétfői ülésén, a napirend előtti kérdések során elsőként szólalt fel. Szerinte Sztálin ügyvédjét, Visinszkyt is választhatta volna Áder János Polt Péter helyett, mert az ügyészség százával tussolt el koncepciós ügyeket, így többek között a trafikmutyit, az MNB alapítványok ügyét, az Elios és Microsoft-ügyet sem. Minden kimutatás szerint hazánk az EU egyik legkorruptabb állam lett, de az ügyészség a politikai bosszú eszköze is lett. Tátrai Miklós elmondta, azért kellett csak börtönbe vonulni, mert nem volt hajlandó Gyurcsányra vallani.

Az MTVA ügyében elmondta: a törvénytelen erőszak áldozata volt Varju László, aki jogszerűen tartózkodott az épületben, ezért nem lehetett volna büntethető. Gréczy szerint Polt Péter meglepte azzal, hogy Varjut meggyanúsították. Szerinte csak azért történt a gyanúsítás, mert Orbán Viktor megüzente, hogy az MTVA az övé, senki másnak nincs keresnivalója ott.

Dömötör Csaba reagált a szavaira, aki feltette a kérdést: az a DK szerint rendben van, hogy szerkesztőségekbe mennek be képviselők? Úgy fogalmazott: könnyen felmegy a vérnyomása az embernek, ha önök szónokolnak a demokráciáról, és jogállamiságról 2006 után. „Önök lövettek a békésen tüntetők közé” – jelentette ki. 

Szerinte a DK demokráciafelfogásának a gumilövedék, a szakpolitikájának a ragadós kéz, az ideológiájuknak „egy vörös csillag lenne a lógója”. „Nem szeretnénk újra ezeket látni” – tette hozzá. Kitért még arra is, hogy a DK-s EP-alelnök féléves ténykedése a magyar kormány jelöltjeinek fúrásában merül ki. Szerinte nincs még egy olyan tagállam, ahol az ellenzék ilyen vehemenciával gáncsolná a a nemzeti kormány képviselőit.

(Mandiner)

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Varnyú elvtárs nagyjelenete ma a Parlamentben.... :) https://www.youtube.com/watch?..

Válaszok:
Sulammit | 2019. november 4. 20:24
kalotaszeg | 2019. november 4. 22:00

Azt nem értem, hogy ezek az ellenzékiek, miért üvöltöznek úgy, mint a fába szorult féreg.
Egy nyugodt higgadt felszólalásuk sincs. Ez egy idegbeteg társaság.

Nem kell szónokolniuk, elég ha meglátja őket az ember, már attól felmegy!
Alacsony vérnyomásúaknak kifejezetten ajánlott. Persze mellékhatás van bőven. :))

Nem is fogadják el a demokrácia működését, pl a választási eredményeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés