Putyin miatt bénulhat le ma a Belváros

2019. október 30. 7:54
Útlezárásokra, időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani az orosz elnök és külügyminisztere látogatása miatt.

Útlezárásokra, időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter látogatása miatt ma Budapest számos pontján, elsősorban a belvárosban, emiatt egyes buszjáratok rövidített vagy módosított útvonalon közlekednek. A delegáció érkezése miatt a Budapesti Közlekedési Központ a kötöttpályás járművek, főként a metró igénybevételét javasolja. A korlátozások a Liszt Ferenc-repülőtér környékét is érintik, ezért azt tanácsolják: akinek a gépe 12 és 14 óra között, vagy 19 és 21 óra között indul, lényegesen korábban induljon el otthonról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 12 óra 30 perctől 19 óra 30 percig szakaszosan és időszakosan lezárják a Liszt Ferenc-repülőtér "E" porta – 4-es főút – M0-s autóút – M3-as autópálya bevezető – Kacsóh Pongrác úti felüljáró – Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Hunyadi János út – Dísz tér – Szent György utca – Szent György tér útvonalat. Éjfélig tilos megállni több helyen az V., a VI., a XIV. és a XV. kerületben, például a Hősök terén, az Andrássy úton és szervizútján, a pesti alsó rakparton és a budai alsó rakpart egy-egy szakaszán, a Széchenyi téren, az MTA előtti nagyparkolóban, a Clark Ádám téren, a Szent György téren, a Dísz téri parkolóban, a Szarvas téren és a Dózsa György téren, valamint az Attila út, a Dózsa György út és a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszán.

Az érintett útszakaszok listája megtalálható a http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapesten-157 oldalon, a közösségi közlekedés aktuális változásai pedig a BKK Info alkalmazásban és a https://bkkinfo.hu/ weboldalon követhetők nyomon.

(MTI)

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem lattam ilyen tendenciozusan rosszindulatu cimadasokat mikor pl merkelt ette ide a rosseb

Vagy a hátbatámadását, árulását, Gyurcsány módra.

Miért??
Nem fog lebénulni a belváros és a repülőtéri út?????????????????
Lehet hogy téged örömmel tölt el, hogy I.Viktor ismét megkapja az utasításokat a főnökétől, de attól a tény még tény marad, hogy a fél város le fog bénulni.

Már miért kéne azt csinálnom amit neked előírt a pszichiátered????

Amúgy rohadtul nem érdekel sem I.Viktor király sem főnöke, Putyin cár elvtárs.

Bocsáss meg, de az, hogy nem szeretem a Vezért és az, hogy Obánofóbia, két teljesen különböző dolog.

Látod ez a különbség köztünk.
Mert én nem csak a "munkáját" és "áldozatvállalását" látom, hanem annál sokkal többet.
Ezért nem tisztelem egy pillanatra sem.

Nem vagyok nagyon okos ember.
Csupán én nem a "közmédiából" és a Habony-Médiaművek sajtójából tájékozódom.
Ha te sem (csak) így tennél, szembe jönne veled a valóság is.

Nézd, elég öreg vagyok már ahhoz, hogy engem ne lehessen könnyen megvezetni. A 80-as években voltam fiatal felnőtt, szóval nekem még kijutott a "boldog kádári évekből".
Éppen ezért nem kérek az un. baloldalból, de sok hasonlóságot látok a "kádári taktika" és a fideszes taktika között, ezért a Fideszből sem kérek.
És akkor a hihetetlen szintű korrupciót már meg sem említem. Van a családban valaki aki a munkája miatt rálát a sok -Fideszhez közeliek által elkövetett- disznóságra és szokott mesélni. Félelmetes!! A lakosság nagy része pedig ezekről nem tud semmit, hiszen ezek az "árnyékban" történnek. (Csak ha már a tények figyelmen kívül hagyását említed.)
Az pedig, hogy kritizálom a Fideszt, az egyszerű lelkivilágú embereknél úgy "jön le", hogy én is a baloldalon állok, mert számukra minden fekete vagy fehér, mert gondolkodni olyan nehéz!
A jelenlegi politikai helyzetben éppen a fentiek miatt nem tudok megnevezni olyan pártot amelyik szimpatikus lenne nekem. A valóságot pedig eszem ágában sincs átírni. Természetesen látom, hogy a Fidesz tesz jó dolgokat is, például a fiatal gyerekes családok támogatását, de látom a "másik oldalt" is, ezt pedig nem szoktam figyelmen kívül hagyni, ezért olvasol tőlem sok kritikát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés