Ma ismét Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin

2019. október 30. 12:55

Cseh Katalin
Facebook
Európának és Magyarországnak a lehető legtávolabb kellene tartania magát Putyintól és rendszerétől.

„Ma ismét Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök, Európa egyik legkíméletlenebb elnyomó rendszerének vezetője, aki lassan többet jár Budapestre, mint a többi európai fővárosba együttvéve….

Régóta tudjuk, hogy Orbán Viktor egyik példaképének tekinti Putyint, akitől mindig el lehet lesni egy-két trükköt, új ötletet a szabadság megnyirbálására, a független sajtó korlátozására, a demokrácia és a joguralom értékeinek semmibevételére. Európának és Magyarországnak a lehető legtávolabb kellene tartania magát Putyintól és rendszerétől, amely szemben áll mindennel, amit mi értéknek tekintünk, amire politikai berendezkedésünket alapozzuk.

Magyarország, és különösen Budapest polgárai azonban október 13-án megüzenték a magyar kormánynak: nem kérnek az elnyomásból, a cinizmusból, a keletre fordulásból. Sötét nap ez az újabb látogatás mindannyiunk számára. EP-képviselőként igyekszem mindent megtenni azért, hogy meggyőzzük Európát és a világot: a magyar polgárok elutasítják a sötét üzleti és politikai alkukat, amiket ez a két ember fabrikál, és többségük továbbra is a demokrácia és szabadság pártján áll!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés