Medgyessy volt tolmácsa kövekkel verné agyon Tarlós Istvánt és „a többi gazembert”

2019. október 28. 11:29
Bereczky Tamás az egyik közösségi oldalon szólított fel jobboldali politikusok elleni agresszióra.

A korábbi szocialista miniszterelnök, Medgyessy Péter volt tolmácsa Tumblr-oldalán tett közzé egy olyan mondatot, ami nem épp a politikai árkok betemetését szolgálja.

Bereczky Tamás azt írja:

Sétálok Budapesten, az jutott eszembe, hogy szedjük fel azt a sok követ, azzal verjük agyon a Tarlóst meg a Hassayt és a többi gazembert, a hullájuk jó lesz trágyának. A tereket beültetjük fűvel és bokorral.

A poszt kedvelői között megtalálhatjuk „csehszlovakkem” álnéven azt a Bőtös Botondot, aki korábban az Átlátszóra és az Indexre is írt cikkeket, a közösségi oldalon pedig a Bereczkyhez hasonló stílusban kommentelt. Bőtös volt az, aki korábban azt írta: 

Bízom abban, ha megbuktok néhány napig még nem áll vissza a demokrácia és az ilyen alakok testét az árokpartról lapátolják fel egy IFA-ra!!!! Megráztátok, de már nem a pofonfát!

(Kép forrása: gyuribacsi.tumblr.com)

(Nyitóképünkön Bereczky Tamás áll Gyurcsány Ferenc felett)

Összesen 229 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kövekkel építeni kell. Nem dobálni, mert visszahullhat.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. október 28. 16:59

Két pofontól rohanna Hágáig.

Természetesen az ő esetükben az ilyen megnyilvánulások csak a rezsim elleni jogos elégedetlenség kifejezései...

Mint Hadházynál is, aki szerint Fideszes polgármester nem maradhat tisztességes. Persze ha lecserélnénk a jelzőt cigányra vagy zsidóra (de miért tennénk ilyet?!), a teljes "haladó" sajtó sápítozna a döbbenettől.

Most már egy élőhalott.

Kellene már valamit csinálni, mert egyszer egy hülye azt hiszi majd, h. ezekkel -a jobbosokkal- mindent lehet és elkezd lövöldözni, stb.. Esetleg zárt láncokban., közösséget építve.

Ez színtiszta erőszakra uszítás és nem lehet, h. egy közszereplőnek még ezzel is szembe kelljen nézni. Senkinek NEM szabadna ezekkel a mélységekkel találkoznia a közbeszédben.

Nem indokolja ezt semmi. Az állítólagos lopások cáfolata ott van az önkormányzatoknál átvett közvagyonban, de ha valaki a szemét nézésre használja, láthatja körös-körül, mi épült, mennyivel jobban megy a gyermeket nevelő dolgozóknak.

Kezd nagyon elég lenni a felelőtlen hülyékből. Nem hiszem, h. az lehetne a megoldás, h. erre a hagymázra ugyanezzel válaszolunk, viszont a felelősséggel mégiscsak szembesíteni kéne ezt a társaságot.

Ah, az árokbetemetők...

Szerintem is.
Mindenesetre most már jó lenne egy ilyen ügyet megpróbálni végigvinni.

Na ja.
Ahogyan Stummer öt nappal ezelőtt elkövetett "forogjanak a sírjukban!" őrjöngését sem látod egyetlen ballib médiumban sem.

Mindannyian tudjuk, hogyan zengene minden, ha fideszes politikus követte volna el Stummer vagy Bereczky szövegeit...

Mandikommentekhez hasonlítod a Megyó miniszterelnökúr ilyen nívójú tolmácsát.

Helyénvaló, csakcsupán nem tudatosul benned,hogy counter-produktivvá válik a nemes ;) kommenttevékenységed.

Még hogy Tarlóst agyonütni?!

Mondjuk Bőtös Botond mellett meg lehetne szüntetni akár csak két percre a demokráciát, hogy testközelből élvezze annak az előnyeit, ha már ennyire vágyik rá.

Nem a szemtelenedés a probléma, hanem h. egyszer egy nála még hülyébb követője azt hiszi, ezzel az emberiség szemetével -ezek a jobbosok, szerinte- tényleg, a valóságban is, tettekkerl és nemcsak szavakkal, mindent lehet. A távlatok beláthatatlanok. Esetleg több követőjük egyszerre.

Azért valamiféle felelősségnek, rendnek kéne lenni. Ami sok, az sok.

Speciel én, idős ember létemre, félek ettől a gátlástalan gyűlöletkeltéstől. Mondjuk, ennyi idő alatt akár már hozzá is szokhattam volna.

"Szerintem semmilyen erőszakra való felbujtás vagy erőszakkal való fantáziálás nem elfogadható."

Aha, persze. Ehhez képest ezt írtad:
"Medgyessy volt tolmácsa ezt írta? Ejha.
És a volt autószerelője?
A pincér, aki az étteremben kiszolgálta?
Emlékeim szerint egy fideszes publicista emberek földbe való beásásáról fantáziált, majd a fideszes kormánytól lovagkeresztet kapott érte."

Nekem ez tipikus kettős mérce, a neked szimpatikus oldal emberének a tettét kicsinyíted, majd egyből Bayerről kezdesz beszélni.
Ha tényleg "semmilyen erőszakra való felbujtás vagy erőszakkal való fantáziálás nem elfogadható", akkor mindenféle másra hivatkozás nélkül annyit írtál volna, hogy "az ilyen beszéd nem elfogadható"
Azzal még egyet is tudtam volna érteni.

Értem én. Szóval ez csak gyűlölködő ember, ezért nem írod, hogy számodra ez nem elfogadható.
Gondolom az őt lájkoló Bőtös Botond is ugyanígy senki, ezért téged egyáltalán nem érdekel, hogy mi a véleménye.

Tudod, kettőnk között az a különbség, hogy én nem próbálom beállítani magam objektív, elfogulatlan embernek. Ha érted, hogy mit akarok mondani.

A Bereczky patynánssan magyar név.
A fickó feje: antipatináns magyar, idegen, a galícos fajtából...
Jobban állna névileg neki a Bereckstein, vagy a Bereckgold, esetleg a Bereckberg...

Valószínű, abban gondolkodik a tolmácsfickó:
a gojmagyar arra lett trenírozva a kebelbarátok által, ha megdobod kővel, visszadob kenyérrel...
Lásd: ringyómédia gergelyzsófiákat, stricimédia dezsőandrásokat, meg a többi több százakat...

Válaszok:
Senye Péter | 2019. október 28. 19:34

Ehhez azt szólják Brüsszelben, amit Sopros nekik kiad.
Ez pedig annyi: az Orbán-alkotmányt megváltoztatni csak polgárháborús állapotok kierőszakolásával lehet elérni, választáson a bal-lib soha nem érhet el kétharmadot.
Azaz: az utcai harcok, a kormány erőszakos elzavarása - Majdan - nemcsak kívánatos, de főképp hasznos.
A spekuláns pénzoligarcháknak.
Egy nem Orbán-kormány, hanem bal-lib, Bajnai, Karácsony, vagy hasonló "kormány" viszont előfeltétel:
évi 2000 milliárd kiszervezése az országból kockázat nélkül.

Ha Bőtösről nem hallottál soha, akkor homokba dugod a fejed - ő írta az Index által rendszeresen szemlézett "Do Toho" blogot, amiben mindig teret adott magyargyűlöletének.
Gondolom, az Index, 444, HVG, 24 stábjainak a neve sem mond számodra semmit, nehogy véletlenül el kelljen határolódni tőlük :)

Na jó, akkor elmagyarázom, mert látom, egyébként nem fogod megérteni: próbálod magad úgy beállítani, mint az objektív, független ember, akinek valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy a jobboldalon találja meg a hibákat, ami persze csak azért lehetséges, mert a liberális ideológia tökéletes, ezzel szemben a jobboldali maga a szellemi fertő, egyenes út a fasizmushoz.
Ehhez képest a valóságban egy baloldali agitátor vagy.

Látod-látod, itt a többséget pont ennyire érdekli az üres pózolásod, mégis itt vagy már évek óta.
Tényleg, ennyire elszánt baloldaliként voltaképpen miért jársz egy dedikáltan jobboldali oldalra?
Vagy ez nálad valami passzió, és volkswagenes fórumokban fordosként mutatkozol, fradisokon pedig az újpestiek véleményét képviseled?

Egyébként te milyen alapon is vártad el tőlünk, hogy határolódjunk el Bayertől egy nem is róla szóló témánál?

A gojmagyar talán elfogadja Sztalin megjegyzését: 'Bocsájts meg ellenségednek, de jegyezd meg a nevét."

Talán lehetne reagálni a megjegyzésére, ha ez ember lenne, de így?

Hadd válasszam meg én, hogy kihez mikor szólok - és tegyem szóvá, ha éppen csúnyán hazudozol.
Egy jobboldali, konzervatív oldalon talán nem kell nagy bátorság feltenni, hogy mi a többség véleménye. Az viszont rólad sokat elárul, hogy szerinted ehhez egy párt szakszervezetisének kell lenni.
Ahogy az is sokat elárul rólad, hogy mikre nem reagáltál a korábbi hozzászólásaidban.

Mindenesetre, hogy Bereczky mondatait bármilyen formában is védeni tudjátok, az önmagáért beszél. Jöhettek Itt Bayerozással meg akármivel, úgy látszik ti mindig tudjátok védeni a védhetetlent.
Mert Bayer akármilyen szabadszájú (én sem helyeslem időnként), de ilyen gondolatok még soha nem hagyták el a száját, de még hasonlóak sem.
Így engedje meg mindenki, aki Bereczkyt bármilyen formában védeni tudja, azok helyett is én szégyelljem magam. DE NAGYON!

Ott álltak a rendőrök a tv lépcsőjén, és nézték, hogy mi történik, nyilván nem volt rá parancsuk, hogy közbeavatkozzanak, a vezetőség abban reménykedett, hogy hátha valami nagyobb véres balhé lesz. Gergényi elleni vádak között ez is ott volt, persze szépen elsimítottak mindent.
Nem is érdemes már beszélni róla, olyan elvetemült és alattomos aljasság volt az egész.
A rendőrségnek kötelessége lett volna megvédeni a tv székházat, de szemmel láthatóan, pontosan ezt nem akarták Normális helyzetben nem nézik öt méterről, hogy a csőcselék beront egy intézménybe randalírozni. Bár intézkedés elvárható lett volna tavaly decemberben is, azzal együtt, hogy az ottani randalírozókat képviselőknek hívták, és nem romboltak gyújtogattak, de a fellépésük semmiképp nem volt politikushoz méltó. Igaz, tőlük azóta már megszoktuk ezt a magatartásformát.

Baloldali színvonal. És a sok köcsög libsi persze ezt is védené. Persze mi mást csinálhatnának a primitív szar kis agyukkal.

"15 éve annak, hogy emberünk utoljára elmondhatta magáról: dr. Medgyessy Péter miniszterelnök úr tolmácsa vagyok. (Hány tolmácsa van egy miniszterelnöknek, 20? Több? "

Bizony repül az idő ott a szabad országban , s a liberális Berlinben friss , fasizmusmentes levegőn töltött évek sora kisimítja a tizenkettőegytucat tolmács agyi barázdáit, immár zúzókövet markolna eme entellektüell! ;) (Számít ez valamit? Különben is vele szemben nagyobb százalékban nem agyonkövezők a Megyó egyéb extolmácsai!!!)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés