Medgyessy volt tolmácsa kövekkel verné agyon Tarlós Istvánt és „a többi gazembert”

2019. október 28. 11:29
Bereczky Tamás az egyik közösségi oldalon szólított fel jobboldali politikusok elleni agresszióra.

A korábbi szocialista miniszterelnök, Medgyessy Péter volt tolmácsa Tumblr-oldalán tett közzé egy olyan mondatot, ami nem épp a politikai árkok betemetését szolgálja.

Bereczky Tamás azt írja:

Sétálok Budapesten, az jutott eszembe, hogy szedjük fel azt a sok követ, azzal verjük agyon a Tarlóst meg a Hassayt és a többi gazembert, a hullájuk jó lesz trágyának. A tereket beültetjük fűvel és bokorral.

A poszt kedvelői között megtalálhatjuk „csehszlovakkem” álnéven azt a Bőtös Botondot, aki korábban az Átlátszóra és az Indexre is írt cikkeket, a közösségi oldalon pedig a Bereczkyhez hasonló stílusban kommentelt. Bőtös volt az, aki korábban azt írta: 

Bízom abban, ha megbuktok néhány napig még nem áll vissza a demokrácia és az ilyen alakok testét az árokpartról lapátolják fel egy IFA-ra!!!! Megráztátok, de már nem a pofonfát!

(Kép forrása: gyuribacsi.tumblr.com)

(Nyitóképünkön Bereczky Tamás áll Gyurcsány Ferenc felett)

Összesen 204 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kövekkel építeni kell. Nem dobálni, mert visszahullhat.

Két pofontól rohanna Hágáig.

Természetesen az ő esetükben az ilyen megnyilvánulások csak a rezsim elleni jogos elégedetlenség kifejezései...

Mint Hadházynál is, aki szerint Fideszes polgármester nem maradhat tisztességes. Persze ha lecserélnénk a jelzőt cigányra vagy zsidóra (de miért tennénk ilyet?!), a teljes "haladó" sajtó sápítozna a döbbenettől.

Most már egy élőhalott.

Kellene már valamit csinálni, mert egyszer egy hülye azt hiszi majd, h. ezekkel -a jobbosokkal- mindent lehet és elkezd lövöldözni, stb.. Esetleg zárt láncokban., közösséget építve.

Ez színtiszta erőszakra uszítás és nem lehet, h. egy közszereplőnek még ezzel is szembe kelljen nézni. Senkinek NEM szabadna ezekkel a mélységekkel találkoznia a közbeszédben.

Nem indokolja ezt semmi. Az állítólagos lopások cáfolata ott van az önkormányzatoknál átvett közvagyonban, de ha valaki a szemét nézésre használja, láthatja körös-körül, mi épült, mennyivel jobban megy a gyermeket nevelő dolgozóknak.

Kezd nagyon elég lenni a felelőtlen hülyékből. Nem hiszem, h. az lehetne a megoldás, h. erre a hagymázra ugyanezzel válaszolunk, viszont a felelősséggel mégiscsak szembesíteni kéne ezt a társaságot.

Ah, az árokbetemetők...

Szerintem is.
Mindenesetre most már jó lenne egy ilyen ügyet megpróbálni végigvinni.

Na ja.
Ahogyan Stummer öt nappal ezelőtt elkövetett "forogjanak a sírjukban!" őrjöngését sem látod egyetlen ballib médiumban sem.

Mindannyian tudjuk, hogyan zengene minden, ha fideszes politikus követte volna el Stummer vagy Bereczky szövegeit...

Mandikommentekhez hasonlítod a Megyó miniszterelnökúr ilyen nívójú tolmácsát.

Helyénvaló, csakcsupán nem tudatosul benned,hogy counter-produktivvá válik a nemes ;) kommenttevékenységed.

Még hogy Tarlóst agyonütni?!

Mondjuk Bőtös Botond mellett meg lehetne szüntetni akár csak két percre a demokráciát, hogy testközelből élvezze annak az előnyeit, ha már ennyire vágyik rá.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés