Hadházy: Bízom a magyar emberekben, hogy összedobják a pénzbüntetést

2019. október 28. 14:10
A független országgyűlési képviselő szerint hiába szigorítanának a parlamenti fegyelmi szabályokon.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke felszólította Hadházy Ákost, hogy semmisítse meg azokat az adatokat, amelyeket az európai ügyészségért folytatott kampányban gyűjtött. A független országgyűlési képviselő ezzel kapcsolatban az ATV Start című műsorában azt mondta: „azok akik hozzájárultak és megadták az adataikat, azokat használni is fogják”. Hadházy szerint kettősmércét alkalmaznak – példaként az úgynevezett „Kubatov-listákat” hozta fel, amiben szerinte az ország összes polgára szerepel olyan megjelöléssel, hogy ellenség, közömbös, vagy barát. A képviselő szerint egyébként politikai megrendelés áll Péterfalvi Attila felszólítása mögött.

Hadházy Ákos Kocsis Máté ötletéről is beszélt, – miszerint szigorítani kell a parlamenti fegyelmi szabályokat. Hadházy úgy fogalmazott, hogy még nem tudja miként fogják ezeket a szabályokat szigorítani, de például ha a pénzbüntetés értékét emelnék, az őt különösebben nem érdekli. A független képviselő azt mondta: „ez különösebben nem érdekel, mert bízom a magyar emberekben, hogy ha itt a magyar kormány azt próbálná, hogy parlamenti képviselőket horribilis büntetésekre ítél, azért mert elmondják a véleményüket, föltesznek egy táblát, én bízom a magyar emberekben, hogy ezeket a pénzbüntetéseket egyébként összefogják dobni.

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Képviselő úr!

Az első témával kapcsolatban a kulcs a GDPR. Az egy "európai érték". Tessék élvezni!

Ami pedig a második felvetését illeti. A magyar emberek már "összedobták a pénzt" az Ön fizetésére. Esetleg meg lehetne próbálni megszolgálni.

Persze. Ki más lehetne a hibás, bűnös, mint a Fidesz? Hadházy egy nadrágos úriember, egy makulátlan gentleman. Bár mintha a korrupciós érdeklődése kissé egyoldalú lenne. Kispest például kimarad belőle. Pedig ott szocikkal kéne tárgyalnia. Nyilván úribb stílusban...

Ő nem lumpenprolinak érzi magát, hanem elhivatott szabadságharcosnak. A Groswenor1 féle hozzászólók meg is erősítik ebben a (tév)hitében.

Az ellenzéknek olyan lehetőségei kínálkoznak, amilyeneket a parlamenti demokrácia enged. A bajom a rossz precedens teremtésével van. Most hogy Budapesten "európai és haladó" uralom van, a fővárosi közgyűlés Fideszes tagjainak megengedett az obszcén kocsmai stílus? Ugyanazt a megdönthetetlen "demokratikus" igazságot nem lehet kulturáltan elmondani? Csak a Hadházy-Tordai féle stílusban?

Bekapta és megülte a gyomrát a lópikula. ;-)

Október 13-a óta ünneplitek az ellenzék térnyerését...

Hadházy távlattalan politikai ripacs.

Rám ne számíts! Bocsi, gondoltam, szólok.

Persze, hogy összedobják. Akik eddig kitartottak téged, ezután is ki fognak.

Veletek is, mert a pofátlanságban nem ismeritek a határt. Provokálnak a képviselők, főleg ez a hülye Hadházy, szeretnének mártírokká válni, mert mártírként többet remélnek elérni, mint értelmes módon.

Tipikus élősködő parazita.

Valószínűbb, hogy Soros fogja állni a cehhet.

Nagyon gyermeteg viselkedés, hogy bemutatja a "Lónak a faszát", utána pedig várja, hogy valaki vállalja helyette a következményeket. Aki nem tudja vállalni a következményét a tettének felnőtt emberként, az ön és közveszélyes.

:)))) Igen. feljebb még ezt írja: "Az autoriter berendezkedés nem is teszi lehetővé az ellenzék térnyerését,"
Na, kb. ennyi agyuk van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés