Kegyeletsértése miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk

2019. október 24. 15:33

Dúró Dóra
Facebook
Várjuk egyúttal az egész balliberális oldal elhatárolódását is.

„»Forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunkat, akik nem értik a mi korunk kihívásait!« – erre a súlyosan kegyeletsértő mondatra ragadtatta magát Stummer János Jobbik-alelnök október 23-án, amiért a Mi Hazánk Mozgalom szerint távoznia kell az Országgyűlésből.

A Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz András Corvin közi szabadságharcos korábban ugyanis közleményében világossá tette a Jobbik számára, hogy nincs többé helyük a Corvin közben, valamint hozzátette, hogy Pongrátz Gergely forog a sírjában a Jobbik árulása miatt. Stummer János október 23-i beszédében primitív, embertelen, elfogadhatatlan módon válaszolt Pongrátz András szavaira, miközben a Jobbik rendezői rendőrökkel szoríttatták ki az '56-os hőst a Corvin közből.

Stummer ezzel az előre megírt, ordítva közölt mondatával nemcsak Pongrátz Gergelyt, a Corvin köz legendás parancsnokát, hanem minden ötvenhatos, elhunyt hőst szándékosan meggyalázott; ám nemcsak hősök esetében elfogadhatatlan a halottak gyalázása. A Mi Hazánk ezért mandátumáról való lemondásra és bocsánatkérésre szólítja fel Stummert. Amennyiben ezt nem teszi meg, a Jobbik elnökségének kell világossá tenni, hogy a kegyeletsértésnek nincs helye a közéletben. Várjuk egyúttal az egész balliberális oldal elhatárolódását is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez most komoly?

Ez tényleg így elhangzott?

Ha igen, akkor Stummernek nincs többé keresnivalója a parlamentben és egyáltalán, a közéletben.

Csatlakozom Dúró felhívásához!

Ez annyira súlyos botrány, hogy ezt ütni kell...

A Jobbik nem az értelmiségéről volt híres, persze a balliberális oldalon is vannak Stummerhez hasonló végtelen primitív bunkó politikusok. Tordai, Hadházy, Szél és társaik.

A TV-ben láttam, hallottam ezt a bunkót, hát szabni kellene valami határt annak, hogy egy bizonyos intelligencia szint alatt ne kerüljenek emberek a képernyőre, mikrofon elé. Amikor korábban, még a kampányban meghallottam a TV-ben kiabálni - elnézést, de most nem néztem, amikor ilyenek kerülnek a képernyőre, csatornát váltok - egyből a személyiségét tükröző név jutott az eszembe, Stummer Sturnbannführer.

A forradalomnak voltak zsidó és nem zsidó áldozatai is, stummer bunkó módon mindenkit megsértett. Ez a Néppárttá alakult Jobbik egyik vezető arca?

Hát erős a gyomra annak, aki Bácsfi Dianához hasonlóan most a Légiót támogatja, azzal próbálja ismét Orbánt nemzetközi téren lejáratni, bemutatni a világnak, hogy Budapesten tobzódnak az utcákon a nácik, valamint aki ezt a Jobbikot finanszírozza, s szervezi a balliberális ellenzék közé történő betagolódását.

Mindenki számára világos, hogy a Jobbikot nem itthon találták ki, kezdettől jók voltak a polgári oldal, a Fidesz kormány lejáratására, besározására, most pedig nyilvános kóser pecséttel hasznos eszközzé váltak a balliberális választási győzelmek kivívásának.

A demokrácia mindig feldobja a csatornafedelet, s szabadon áramlik a bűz..... jönnek a stummerek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés