Vita az Unió költségvetéséről

2019. október 22. 16:58

Európa végre a jövőbe tekint a múltba révedés helyett.

2019. október 22. 16:58
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Strasbourgban vagyunk az Európai Parlament plenáris ülésén, ahol most fejeztük be a vitát a 2020-as éves uniós költségvetés felépítéséről. A tagállami költségvetésekhez képest fontos különbség, hogy az EU leginkább befektetésekre költi az adófizetői pénzeket, amik minden tagállamban új munkahelyek és új vállalkozásoklétrejöttét segítik. A költségvetés kialakítása során azért küzdöttem, hogy az eddiginél lényegesen több forrás jusson a számunkra legfontosabb területekre.

Örömmel mondhatom, hogy kemény tárgyalások árán ezt a célt elértük, hiszen korábban nem látott mértékben sikerült elkülöníteni forrásokat ezekre a területekre.

KLÍMAVÉDELEM
FIATALOK TÁMOGATÁSA
INNOVÁCIÓ

Mindez többek között azt jelenti, hogy több forrás jut majd az Erasmus programra, környezetkímélő megoldásokat fejlesztő vállalkozások támogatására, mesterséges intelligencia kutatására, illetve a rákellenes kutatások finanszírozására. Európa végre a jövőbe tekint a múltba révedés helyett, külön öröm, hogy ebben a Megújuló Európa frakció egyik vezetőjeként nekem is szerepem lehetett!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohazi
2019. október 24. 22:52
Hova jutott ez a világ... egy lotyó.Arra felé már ne menjél hülye tyúk , mert azok nem felejtenek,elvágják a nyakadat,mint a csirkéét.
kohazi
2019. október 24. 22:50
Hova jutott ez a világ... egy lotyó.Arra felé már ne menjél hülye tyúk , mert azok nem felejtenek,elvágják a nyakadat,mint a csirkéét.
néhai Ch.Pilot
2019. október 23. 22:14
Retard Europe :-)
makapaka2
2019. október 23. 10:02
BOTMIXERES KATKÁT MINDEN NAP SZEMLÉZNI KELL?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik