Azokat akarja Karácsony a helyettesének, akiket korábban kritizált

2019. október 22. 18:05
Az MSZP és a DK budapesti erős emberei lehetnek Karácsony Gergely helyettesei a Népszava szerint.

Várhatóan a DK-s Gy. Németh Erzsébet, az MSZP-s Tüttő Kata, valamint a momentumos Kerpel-Fronius Gábor lesz Karácsony Gergely főpolgármester helyettese – írja a Népszava.

A lap értesülései szerinti névsor már csak azért is furcsa, mert Karácsony a kampányában előkerült hangfelvétel szerint pont Tüttő Katát és Gy. Németh Erzsébetet emelte ki, nem épp pozitív kontextusban – emlékeztet az Origo.

A főpolgármester a hangfelvételen Tüttőről azt mondta: „a Tüttő Katát én is benéztem, nem tudtam, hogy a Leisztingernek vannak ezek az ügyei az V. kerületben. A Tüttő egyébként a XII. kerületben is indulhatott volna, ha tudom ezeket, csak én is későn tudtam meg. Nem akarok álnaiv lenni, hogy akkor a Leisztingernek az élettársa, a volt felesége, vagy a mostani, ezt nyilván nem tudom, nyilván nem egy erős ajánlólevél.”

Pár héttel ezelőtt, még Gy. Némethről sem volt túl jó véleménnyel Karácsony. A kiszivárgott hangfelvételen róla azt mondta: „az a veszély nem fenyeget, hogy a XVII. kerületben Gy. Németh Erzsébet megnyeri a választást.”

Külön érdekesség, hogy miután kikerült a hanganyag, Karácsony közös fényképet posztolt a Gyurcsány-párti politikussal, azt sugallva, hogy minden rendben közöttük. Ahogy megjósolta, Gy. Németh végül elvesztette a XVII. kerületi polgármester-választást, azonban kompenzációs listáról mandátumot szerzett a Fővárosi Közgyűlésben.

A Népszava információi szerint Karácsony összesen öt helyettessel számol, így a három ellenzéki pártpolitikusokon kívül további két személy lehet stábjának tagja. Az Origo hozzáteszi, hogy a Tarlós-féle városvezetés ennél költséghatékonyabb volt, hiszen neki csak hárman segítették a munkáját.

(Origo, Népszava)

 

Összesen 222 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsonyt pórázon tartják. Mi másért támogattak volna egy embert, akinek a pártja gyakorlatilag nem létezik? A potenciális támogatók direkt választottak egy kellően nárcisztikus figurát, aki még el is hiszi magáról, hogy ő a vezető.

A biztos elkúrás csapata.

Budapestnek a földrajkönyvekben új neve lesz;
"A Lóvátett Főváros"

Ezúton gratulálok ISMÉT a Momentum, az LMP és főleg az ún. Jobbik összes szavazójának!

"A lófasz már megvolt tegnap."

Na ja! Hadházy Karácsony címerpajzs felelőse és tegnap bemutatta a parlamentben. Kövér házelnök úr a teremökrökkel be kellett volna hozatni a lovat is. Lehet, ha megtörténik, Hadházy is lenyugszik.

Feri, karácsonyi jelmezben...belül röhög Orbánon, Viktor, megint jobb voltam Nálad.....S van egy merülési pont, ahonnan már szinte lehetetlen visszajönni.. Vergődünk, vergődünk 22-ig. Addig fog tartani a globális tőke Orbánnal szembeni türelme.

Egy hatosztályos parasztember többet tud Gerinél....s ami nem mindegy, Gerivel ellentétben van gerince is.

"„az a veszély nem fenyeget”, hogy ő a XVII. kerületben megnyeri a választást"

Hát, nem is fenyegetett.
Ez nyilván alkalmassá teszi az alpolgármesteri pozícióra.

Ceterum censo: MEGTÖRTÉNT AZ MSZP-DK RESTAURÁCIÓJA.

"A Népszava információi szerint Karácsony összesen öt helyettessel számol, így a három ellenzéki pártpolitikusokon kívül további két személy lehet stábjának tagja. Az Origo hozzáteszi, hogy a Tarlós-féle városvezetés ennél költséghatékonyabb volt, hiszen neki csak hárman segítették a munkáját."

Most ezeken csodálkozunk?
2002 után?!?

A SZOCIK MINDIG EZT CSINÁLJÁK.
MINDIG.

Nem veszi észre... Csak ha az allaig ér

Kissé össze vannak zavarodva a kommentmezőben. :)))))

A másik kedvencem volt a mai hvg-s Puzsér-cikk alatti ballib őrjöngés... egy nick merészelt helyeselni Puzsér gondolataira (igen élesen kritizálva egyébként a Fideszt és kormányzását is!): azonnal "orbán-fan", "fasiszta", "náci" stb. lett belőle...

Ezek pont olyanok ma is, mint abban a történetben, amit Bibó írt le.
Várta 56-ban a forradalom leverése után a szovjet katonákat a parlamentben, azok meg is érkeztek, és a következő kérdést szegezték Bibónak: "Maga kommunista?" Bibó: "Nem." Szovjet katona: "Tehát fasiszta".

Na, ezek két-három generációvalkésőbb ugyanitt tartanak.

Mások mondják meg neki, mit akarjon.

Reméljük a "szabad sajtó" (LOL) kőkeményen felteszi majd neki a kérdéseket e témakörben is.

Vagy mégsem?

Majd megmondják neki.

:)))))))

Apa, kezdődik!

Így van.
Kombinálva azzal, hogy mesz ha lokálisan is, de ők kerültek hatalomba. És ott ugye CSINÁLNI kellene valamit, ami aztán még a lehető legjobb megvalósítás mellett is szükségszerűen érdeksérelmekkel jár... vége annak a kényelmes pozíciónak, hogy mindenre lövünk, és mindenért a kormány a felelős... most Budapesten ők lesznek "a kormány". Lehet homorítani... vagy bukni.

Megkérdezték a budapestieket: kell a jó? Nem,nem,nem
Kell a rossz: igen, igen, igen.

"Karácsonyék cáfolták, hogy Gyurcsánynak szobája lesz majd a Városházán, a bukott miniszterelnök gyorsan megszólalt és így fogalmazott hétvégi rendezvényükön: "nekem már van íróasztalom és nem is az a lényeg, hogy ki költözik be a városházára. Mi azért dolgozunk, hogy jöjjenek a DK gondolatai". Azaz, ismét csak kiderült: hogy is tudna nemet mondani Karácsony Gergely például Gyurcsánynak? Sehogy."

Karácsony Gergely Szilveszter lesz a cseléd, akivel felmossák a padlót.

"Azt sasold, milyen sukár csávó lett!"

Na ja! A termeténél csak a butasága nagyobb.

100%-BAN EGYETÉRTEK.
A FIDESZNEK, A NEMZETI OLDAL SAJTÓJÁNAK NEM AZ ALJASOSKODÁS FELÉ KELL NYITNI,
nekünk teljesen elegendő, ha a kormányzás EREDMÉNYEIT, TELJESÍTMÉNYÉT, a számokat, adatokat, évszámokkal megismerik a magyar emberek.
Ezért is elszomorító a primitív, egyoldalú kormánypropaganda, ráadásul ebben a csatában mi, az intellektuális patrióta oldal, ellentétben a bal-lib csürhével: csak veszíthet, mert ez nem áll jól nekünk.
És hatalmas károkat okoz az egész magyar társadalomnak, ráadásul megbuktatta a kitűnőbbnél kitűnőbb polgármestereinket, az önkormányzatainkat.
Egy példa:
"Sára Botond
8 órája ·
Ma délelőtt megtörtént a polgármesteri munkakör átadás-átvétele. A szükséges dokumentumokat és a pénzügyi beszámolót átadtam Pikó András megválasztott polgármesternek. A hosszú évek óta stabil működésnek köszönhetően a mai napon közel 7️⃣ milliárd forint áll rendelkezésre az önkormányzat bankszámláján, emellett
6️⃣ milliárd forinttal rendelkezik Magyar Államkötvényben, hiteltartozása nincs.
Biztos pénzügyi háttérrel és rengeteg folyamatban lévő fejlesztéssel adom át Józsefváros irányítását. Bízom benne, hogy a most megválasztott polgármester folytatni fogja ezt a munkát.
A józsefvárosiak büszkék lehetnek mindarra, amit közösen elértünk. Köszönettel tartozom kollégáimnak, és mindenkinek, aki részt vett azon célunk elérésében, hogy Józsefváros egy rendezett, biztonságos, dinamikusan fejlődő hely legyen, ami igazi otthon jelent az itt élők számára!"

7 milliárd és 6 milliárd PLUSZ, simán, kiskocka nélkül.
Nem kis összeg.
Lesz miből Pikóéknak kőtőpénz...

Nem értik:-) a HVG is elkezdett gondolkozni, hogy ez mégis hogy? Egyenlőre nem jöttek rá, hogy csőbe lettek húzva:-) a döntés minden felelősséggel az övék és a következményeivel együtt mindent nekik kell vállalniuk.

Azt sem ő döntötte el, hogy Dorner két év múlva nem alkalmas színházigazgató nak

LEGALÁBB húszezer forintos, ezt írta.
Bár azt is írta, hog "rászorulóknak", gondolom senki nem lesz rászoruló a "4 millió nyomorgó" országának a fővárosában... de akkor miért tette ezt az ígéretet?

Sźoval igen, követelni kell a rezsitámogatást (az ingyenes BKV-t stb. stb.)

"Nem igaz híreket azt nem kéne terjeszteni."
Pontosan erre gondoltam én is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés