A bíróság nyomozást rendelt el a TV2 és az Origo ellen

2019. október 22. 08:51

Az ügyben továbbra sem kért senki bocsánatot László Imrétől.

2019. október 22. 08:51
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A TV2 Tények és az Origo.hu propagandistái az önkormányzati választási kampányban minden idők egyik legaljasabb lejáratását indították Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármestere – akkor még csak polgármesterjelöltje – ellen. A Tények adásában azt állította egy nevét és arcát nem vállaló, eltorzított hangon nyilatkozó személy, hogy szexuális zaklatás érte, az esetet pedig jelentette is a kórház vezetésénél. Azon túl, hogy a történetet maga a magánklinika vezetője cáfolta az RTL Híradónak, László Imre is megtett minden lehetséges jogi lépést a gyomorforgató ügyben.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság most rágalmazás vétsége miatt indult büntetőügyben rendelt el nyomozást Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, valamint a TV2 Tények felelős szerkesztői, műsorvezetői és az Origo.hu egyik újságírója ellen. László Imre a választási kampányban azt ígérte, hogy október 13-án tisztességgel fogja legyőzni az ellene hazugsággal, lejáratással és gonoszsággal harcoló fideszeseket. Most, hogy ezen túl vagyunk, itt az ideje, hogy a jog által is bűnhődjenek a fideszes propaganda-birodalom lelketlen végrehajtói.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a bíróság döntését, ugyanakkor emlékeztet: az ügyben továbbra sem kért senki bocsánatot László Imrétől.”
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2019. október 23. 12:13
Kedves újságírók! Tényleg a Bíróság is elrendelhet nyomozást? És azt hogy, milyen eljárási rendben, meg milyen jogcímen? Na és a nyomozás végén vádat is emel a bíróság? Esetleg a törvényesen összeálított vádat az ügyészséghez nyújtja be? Én úgy tudom a bíró NEM nyomoz... de még a nyomozási bíró sem nyomoz, pedig neki a nevében is benne van a nyomozás szó.
makapaka2
2019. október 22. 18:08
Miért kellene bocsánatot kérni egy zaklatótól?
Megtalálta
2019. október 22. 15:19
Ti beszéltek lejáratásról, hazug gecik?
olajfa1
2019. október 22. 14:29
Ha ez igaz, akkor az ATV-t is be kell perelni a "Borkai ügy" miatt!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik