Gyurcsány beszél?

2019. október 20. 8:42

Fidesz
MTI-OS
Arra készül, hogy dróton rángassa Karácsonyt.

„Az a Gyurcsány Ferenc beszél becsületről és hazáról, aki migránsokkal akarja betelepíteni Magyarországot és minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?! Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt, valamint a többi ellenzékit.”

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valahol nagyon eltévedtetek. Ha úgy nézzük, a 2006 óta ti rettegtek a Fidesztől és ez a mostani fővárosi győzelem sem oldja a görcseiteket, mert valójában ti sem látjátok ebben a 2022-es győzelem lehetőségét. Budapestet visszavenni nem nagy teljesítmény, Európa fővárosai általában baloldaliak. Majd ha a Fideszt hatalomba juttató vidéket is megnyeritek, akkor beszélj. De ez sokára lesz, úgy pedig nincs esélyetek, ha folyamatosan lenézitek a vidéki szavazókat.

Karácsony egy irányított báb, ennyiről van szó. Ugyanolyan, sokszor csetlő, botló figura, mint annak idején Medgyessy volt. Akkor Medgyessynek kellett megtisztítani az utat Gyurcsány előtt, aki akkor csak háttér ember volt. Most is ugyanúgy állt a háttérben Karácsony győzelmi beszéde alatt, de előtte színpadiasan utolsónak érkezett a dobogóra, ahogyan egy rendezvény csúcs résztvevője szokott.

Szóval, nem rettegés, csak hivatkozás arra, az egész ellenzéki oldalon Gyurcsány az egyetlen értelmezhető szereplő. Karácsony az ominózus felvételen elmondta, hogy hatalmi kérdések közelébe nem engedték, azon kívül azt csinált, amit akart. Gyurcsánynak az a számítása nem jött be, hogy Karácsony bukik és ezzel kihúzza a sámlit az MSZP alól. Ismerve Gyurcsányt, ő ezen fog dolgozni 2022-ig. Nézz utána, nem olvasol tőlük Karácsonyt méltató megnyilvánulásokat, sőt az ellenzéki oldalon egyáltalán nem méltatják Karácsonyt győzteshez méltóan. Szóval, emlékezz Medgyessyre, azzal a különbséggel, hogy Gyurcsány nem főpolgármester akar lenni. Bár, ki tudja. Gyurcsány ugyanúgy kavarja a háttérben, mint nagy barátom, PIszkos Fred a ruhatárban ülve a málnaszőrt.

Na jó, de sokkal butább is. És ez számít.

Azért Göncz Árpád igen alacsonyra tette a mércét. Pártkatona volt, aki haptákban állt az őt odaültető SZDSZ előtt. Mindent blokkolt, amit Antallék terjesztettek elő és mindent aláírt, amit tartótisztjei tettek elé. Göncz egy nulla volt.

Sokan meg másképp gondolják, ezért lett Karácsony a budapesti főpolgármester a Fidesz támogatta Tarlós helyett...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés