Kirúgott román miniszter: Legyőzzük Magyarországot!

2019. október 17. 8:20
Nem is akármiben: autópályákban.

Alig rúgták ki, Răzvan Cuc útügyes miniszter úrnak megjött a hangja. Meg a bátorsága. Meg az optimizmusa – jegyzi a Főtér.

A keddi napon kiutazott az Erdélyi autópálya Bihar és Bors között húzódó 3C szakaszára, ahol csoda történt: leöntötték az első pár kilométernyi aszfaltot. A nem is titokban végbement csoda láttán Cuc mestert annyira elkapta az eksztázis, hogy kinyilatkoztatásra ragadtatta magát.

Először is kinyilatkoztatta, mennyire örül annak az aszfaltnak. Aztán kinyilatkoztatta, mennyire örül annak, hogy a román vállalkozó biztosította őt arról, hogy még idén befejezik a munkálatokat. Végül, tessék megfogózni, azt is kinyilatkoztatta, hogy nagyon, de nagyon kívánta, hogy a magyar szomszédok előtt befejezzék az aszfaltöntést.

Igen, Románia le fogja győzni Magyarországot!

És akkor most dőljünk hátra, kérjünk egy kávét, és számoljuk ki, hány kilométernyi autópályája van Magyarországnak kies hazánkhoz képest. És ha kiszámoltuk, mondjuk boldogan: Isten önnel, Cuc úr! Jó utat, akármerre is veti sorsa!

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogy ezt a posztot olvasom, itt csak ti sivalkodtok pubi. Úgy tűnik, ti még nyerni sem tudtok. Azt hiszed Budapestet megnyerni volt nehéz? Majd nézzük meg egy év múlva hogy mennyire vevő a város a klímavészhelyzetes és egyéb baromságaitokra. Persze, addig egyben is kell majd maradni, szóval azt tippelem mi fogunk itt jobban szórakozni.

Válaszok:
Teknős | 2019. október 17. 10:08

Ha marxista akkor maximum devolúció.

Autópályák tekintetében Románia sehol sincs hozzánk képest , ezért nekik már az is siker, ha az ártándi átkelőnél hozzánk képest előbb lesznek készen. Ha ez nekik győzelem, ám legyen, de ezen van mit mosolyogni. Mi ebben a gyászmunka? Te örülj a vasárnapi eredményeknek és ne foglalkozz azzal, mi a Mandiner véleménye erről a kis hírről.

Kitűnő vitapartner vagy, gondolom valahol nagycsoportos óvodás korodban sikerült ezt a készséget ilyen brilliánsan elsajátítanod. Azt meg véletlenül se vedd észre hogy itt legfőképpen te sivalkodsz. Pontosan azért jöttél ide mert egy szar troll vagy és csak sivalkodni tudsz.

És ha megnézed hogy karigeri milyen arcot vág amikor gyurcsifurcsi beáll mögé. Priceless. :)

00:28-nál: Ami hatalmi kérdéseken túl van, ott azt csinálok, amit akarok? Szóval, egy polgármester a hatalmi kérdésektől maradjon távol?

Kaptál egy X-et pubi, lassan kereshetsz új nicket magadnak.

Lehet hogy még nem mondták neked, de nem jó dolog részegen posztolgatni, hülyét csinál az ember magából.

Idióta vadbarom a te szőrőstalpú román jó anyukád. X-neked pubi. Hamarosan egyedül fogsz itt nyivákolni.

X-eljétek a félrészeg gyökér proli trollokat, nem vitatkozni jönnek ide, kár rájuk időt pazarolni.

Jól szórakozunk, csak az a baj, hogy kifosztják és leélik Budapestet, aztán majd jöhet megint egy konzervatív politikus, aki helyrehozza és mi meg újra Budapestbe öntünk egy csomó pénzt.

Válaszok:
Taksony | 2019. október 17. 10:11

Ez a sorsunk. Én már belenyugodtam.

Ez főképpen annak tudható be hogy elvégezted a 8 osztályt és nem vagy részeg. Romkocsma? Az már egy minőség, neki az nincs.

Nuttika, egy primitív szar trollal vitatkozol. Ne pocsékold a drága idődet olyan emberekre akik nyilvánvalóan csak provokálni akarnak. Ha ezt teszed, akkor elérték amit akartak.

Aki vezető, azt nem lehet hatalmi kérdésektől távol tartani, kivéve, ha Karácsony Gergelynek hívják. Ha meg lehet tenni, akkor csak báb, ha pedig még be is vallja, akkor egy balfasz. És akik fenyegették azok főpolgármesterként sem fogják elengedni, mert Tóth Csaba, aki a Vasmegyében viselt dolgai ellenére még mindig játékos, nem saját személyében fenyegette Karácsonyt. A kispesti Lackner beszélt a DK-sok előretöréséről is.

Borkairól tudjuk, amit tudunk, mint ahogyan Wittinghofról és a kispestiekről is. Ennek ellenére ezek mind nyertek, de ti csak Borkain rugóztok. Kispesten arra a Gajda Péterre bíznák az ügyet, aki Lackner Csaba elmondása szerint olyan szerény, hogy 3 millával is beéri, amíg beosztottjának Krinyónak 12 millát kell adni. Úgy látszik Burány Sándor ingerküszöbét csak a 12 milla éri el, mert Krinyót kigolyózta, de Gajda ellen nincs kifogása. Bár lehet, hogy Gajda a 3 millából adott neki, Krinyó pedi a 12-ből nem.

Hogy Karácsony mint mondott azt én pont annyira veszem komolyan, amilyen komolyan te vennél egy fideszes politikust.

Arról pedig mint mondjak, hogy te a botrányokat az elfogultságot leszámítva forintra méred, megértően kezelve az általad kedvelteket. De egyszer már leírtam, mi a véleményem az elfogultságról. Ami pedig a hisztériát illeti, ezt én inkább a te írásaidban látom, idegességedben nem győzöd halmozni a dehonesztáló jelzőket, mert úgy tűnik, nem bízol az igazadba, kell hozzá a hangulati aláfestés.

De ezt a szellemi faszverést én már nem folytatom, nem sok értelme van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés