Szabó Tímea: Borkai Zsolt tűnjön a közéletből

2019. október 16. 16:26
A Párbeszéd társelnöke a győri képviselő testülethez és az Olimpiai Bizottsághoz is fordult Borkai Zsolt ügyében.

A Párbeszéd társelnöke az ATV Start című műsorában beszélt a Borkai-ügyről. Szabó Tímea úgy fogalmazott, hogy Borkai Zsoltnak el kell tűnnie a közéletből, hozzátéve, hogy szerinte ez nem kizárólag az ő véleménye és ez megmutatkozott a vasárnapi választáson is.

Szabó szerint beszédes, hogy Borkai öt évvel ezelőtt 64%-ot ért el, most pedig 44%-ot. Hozzátette, hogy szerinte, ha az a négy Jobbikos jelölt nem lépett volna vissza egy héttel a választás előtt, akkor Győrben is az ellenzék nyert volna. A társelnök szerint nem igaz, hogy Borkainak csak egy botlása volt a luxushajós ügy, szerinte ez „egy sok éves sorozatos hancúrozás volt”.

Szabó Tímea arról is beszélt, hogy megkereste a győri képviselő testületet, hogy indítsanak vagyonosodási vizsgálatot Borkai ellen, mert szerinte a képviselői fizetéséből nem tudta volna finanszírozni a horvátországi luxushajós utat. A politikus az Olimpiai Bizottsághoz is fordult, hogy a győri polgármester ne kapja meg az 1988-as Olimpiai bajnoki címéért járó életjáradékot, mert szerinte ezzel az üggyel méltatlanná vált.

 

 

Összesen 245 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés