A demokrácia ellenségei Washingtontól Budapestig próbálnak megfélemlíteni minket

2019. október 11. 20:46

Mark Ruffalo
Facebook
A demokrácia támogatójaként inspirálónak találom, hogy a magyar ellenzék bátran összefog a demokrácia védelme érdekében.

„A legnagyobb hősök a Földön valójában azok a hétköznapi emberek, akik akkor és ott harcolnak a demokráciaért, amikor és ahol az a legnagyobb veszélyben van. A demokrácia ellenségei Washingtontól Budapestig félelemmel próbálnak megosztani minket – félelemmel azoktól az emberektől, akik más nyelven beszélnek, másban hisznek, vagy máshonnan érkeznek. Azt akarják, hogy annyira rettegjünk, hogy hagyjuk, hogy korlátlan hatalmat szerezzenek, lerombolják a szabad sajtót, befolyásolják a bíróságokat és ellopják a közpénzt, hogy gazdagítsák magukat és haverjaikat. Ez Trump forgatókönyve az Egyesült Államokban, Orbán Viktoré pedig Magyarországon. A demokrácia támogatójaként inspirálónak találom, hogy a magyar ellenzék bátran összefog a demokrácia védelme érdekében. Olyan üzenetet küldtök, amely az egész világon hallatszik, és az emberek a világ minden tájáról mellettetek állnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kispesti videókat biztos nem fordította le senki ennek a képmutató rohadék libsi gennyládának. Dögölj meg, hazug geci.

Azért marha kíváncsi lennék, hogy ez a kis jól tájékozott vajon kapásból rá tudna e bökni a térképre, hogy hol van Magyarország? Gondolom az itthoni idomítói azt se mutatták meg, csak "tájékoztatták a valóságról"! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szánalmas bagázs.

Sokkal jobban el vagyunk látva ilyenekkel.

Ellenzékünk nem fog össze és nem bátor.

Ez a csepűrágó egy Szemfényvesztett alak.

(Ruffalo az egyik főalak "előadóművésze" A "Szemfényvesztők" I. és II. filmeknek, és csupán önmagában itt eme két "epizód" között hollywoodi-filmvilágiasan mérhetetlenül önellentmondásos kiemelkedő szemfényvesztés van.)

MarkiRöfi valószínűleg komolyan gondolja "magát" ,miként például egyes s más horrorfilmek rendezőileg föl nem vilagositott statiszta-szereplői.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában