Dobrev Klára: Terézvárosnak Sopronira van szüksége!

2019. október 9. 8:58
„Soproni Tamás pedig az az ember, aki pontosan tudja, hogy mi kell Terézvárosnak” – jelentette ki a Demokratikus Koalíció EP képviselője.

A Facebookon közzétett videóban kampányol Dobrev Klára a momentumos Soproni Tamás, az ellenzék terézvárosi polgármesterjelöltje mellett.

„Terézvárosnak új és friss erőre van szüksége. Egy olyan polgármesterre, aki itt született, itt élt egész életében. Aki egy igazi lokálpatrióta. Terézvárosnak Soproni Tamásra van szüksége. Egy olyan emberre, aki ismeri a hétköznapok problémáit”
 – hangoztatta Dobrev Klára. „Soproni Tamás pedig az az ember, aki pontosan tudja, hogy mi kell Terézvárosnak. Milyen fejlesztésekre, milyen változásokra van szükség. Ezért kérem, hogy október 13-án szavazzon Soproni Tamásra, az ellenzék közös polgármesterjelöltjére és a közös képviselőjelöltjeinkre.”

 

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dobrev Klára meg tudja mi kell Piroskának: Soproni.

Elég gyorsan mélybe bukott a Momentum.

Az ún. Jobbik és az LMP legalább nyolc évig bírta, hogy úgy csináljon, mintha... a Momentum egy év alatt betagozódott az MSZP-DK-ba.

A kerítő mozgalmár.

„negyven felett mindenki felelős a saját arcáért",
Ez a nőkre is vonatkozik, sőt...
De a "férfi" Soproni sem jobb, valamiért a ballib arcok ŐSZINTÉK, mindent visszatükröznek, ami a sötét lelkükben rombol.

"Bár Gajda Péter nem ismerte fel a képeken Lacknert, Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt az MTI tudósítása szerint egy sajtótájékoztatón azt mondta, a videófelvételen látható férfi hasonlít Lacknerre. A választáson Kránitz és Lakner is indul képviselő-jelöltként."

Hallottam Dobrevet Orbánt szidni, mert sok munkavállaló lehetőséget látott az EU alapértékeként hangoztatott "..... és munkaerő szabad áramlása" kijelentésnek.
Sokan éltek is vele a 2011-es moratórium megszüntetése után.
Gyurcsányné nagyapja részvételével maradtunk el a nyugati bérektől.
A bérkülönbség pedig munkaerő áramlást hoz létre! Főleg ha az akadályokat megszüntetik.
A természetben minden különbség áramlást hoz létre. Legyen az feszültség, nyomás, hőmérséklet, koncentráció....... stb különbség.
Ezt Dobrevnek Klára nem tudja. Ezért egy nagyon buta egy nő.

A Fegyencet szembeköpő Soproni Tamás gátlástalanul feszít Dobrev mellett, aki gátlástalanul dicséri őt.

Soproni még egy FeGyőrt se volt képes megpuccsolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés