Kvótacsapda

2019. október 8. 7:14

Őry Mariann
Magyar Hírlap
A visegrádi belügyminisztereknek keményen kell ma fellépniük.

„Mégis, Seehofer szerint a kilépési záradék beépítésével meg lehet akadályozni, hogy a kvótatervnek szívóhatása legyen. A helyében azért nem lennék ennyire biztos abban, hogy a Soros-aktivisták és az embercsempészek majd cizelláltan adják át az üzeneteket az útrakelőknek. Az pedig végképp értelmezhetetlen, hogy a máltai paktumhoz nevét adó politikus az elmúlt napokban már arról beszélt, hogy erős külső határvédelemre van szükség, de a kvóta ötletét továbbra sem engedte el.

Magyarázkodnivalója nemcsak Seehofernek lesz, hanem egy másik máltai cinkosnak, Castaner francia belügyminiszternek is. A négy társát legyilkoló szélsőséges muszlim rendőrségi dolgozó ügye nyilvánvaló hibákra világított rá, ráadásul felmerült a gyanú, hogy a támadás valódi okait megpróbálták eltussolni. A német Die Welt szerint ez az ügy olyan lehet Macronnak, mint Merkelnek a kölni szilveszter. Castanernek és Macronnak inkább a hazai helyzetet kellene kezelnie, ahelyett hogy újabb migránsokat szabadítanak Európára. Mindeközben a francia liberálisok éppen kiátkozzák a neves jobboldali gondolkodót, Éric Zemmourt, amiért egy nagy port kavart beszédben az iszlám és a migráció veszélyeiről beszélt.

A visegrádi belügyminisztereknek keményen kell ma fellépniük, hogy minden lehetséges módon megfékezzék az újabb elmebajt. Elég csak Franciaországra vagy Németországra nézniük, ha esetleg meginognának.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kettő között nagy különbség van. Az egyik a korrupcióról szól, ami nem magánügy, a másik szexről szól, ami magánügy. Többször leírtam, hogy a mandi soha nem foglalkozott szexügyekkel, bármelyik oldalhoz is tartozott.

Hajrá V4, aztán meglátjuk, csatlakozik-e valaki hozzánk?

Wittinghoff masszőrnőjét miért nem kovetelted?

Igen. Sok a friss regisztrációs. Beleptek minket, mint a legyek.

Azért nem hallottad, mert azon az oldalon nincsenek olyan értékrendje, elvek. Lásd Demszkyéket: keresztbe kasul házasodtak.

Jó vagy marha volt, az biztos. De ezt a családjával kell lerendeznie. Bűncselekményt nem követett el, ellentétben a pesti korruptakkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés