Kilép a győri Jobbik az ellenzéki összefogásból

2019. október 8. 9:34
„Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén” – közölték.

„ELJÖTT A VÁRT PILLANAT! KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL!” – közölte a Jobbik győri alapszervezete a Facebookon. Azt írták: „A mai napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt. Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”.

Arról is írtak: „Joggal merül fel a kérdés: miért csatlakoztunk az elején ehhez a vállalhatatlan és elvtelen összellenzéki bohózathoz? Azért, mert tervünk szerint így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben. Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk - minden jóérzésű polgár döbbenetére - ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan. Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén. Csöbörből vödörbe esnénk. Ezért arra kérjük korábbi és jelenlegi szavazóinkat, hogy szavazzanak lelkiismeretük szerint civil és független jelöltekre, akik nem részesei ennek a pártpolitikai őrületnek, akiknek valóban Győr a legfontosabb. Mi is így fogunk tenni. Vagyunk, akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk. Szebb jövőt!”

A győri jobbikosok azt is hozzátették: „Mindazoktól elnézést kérünk, akik az elmúlt pár hónapban csalódottan azt hihették, hogy képesek lennénk egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni, aki még a -ba,-be és a -ban,-ben határozó ragokat sem tudja helyesen használni. A Jobbik Győri Alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt. A többiek pedig nyugodtan lépjenek át a DK-ba, ott majd naphosszat lehet csókolgatni Vadai Ágnest, vagy lerészegedni a szemkilövető Gyurcsány Ferenccel. Kiegészítés az együgyűeknek: Sem baloldaliak nem vagyunk, sem fideszesek. Sokaknak nehéz ezt felfogni, de rossz hírem van számukra. Aki csak ellentétpárokban tud gondolkodni, annak nem való a demokrácia”.

Összesen 149 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Borkai egy volt barátja van az ügy mögött, ez még a Fideszen belül is köztudott.

Hehe.

Közben Jakab komisszár elvtárs (apropó, miért nem Sneider?) máris kiadta az ukázt: a renitenseket kizárják, minden jobbikos szavazzon továbbra is a DK-s pártkatonára. Szilárd és megingathatatlan a baráti szövetség bla-bla-bla :))))

Legjobb geg. :)))
Ráadásul ügyesek lehettek a tárgyaláakor, 4 kerület nem is rossz. A mi városunkban már csak egyetlen egyet (!!) kaptak a ballibektől könyöradományként (úgy hogy másfél éve még toronymagasan az ún. Jobbik kapta a legtöbb szavazazot az ellenzéki pártok közül.)

Ez kva jó szöveg (-:: Az összefogás innovatív megközelítése 10/10

Toroczkai et. nyert egy fontos jobbikos alapszervet.

Nagyon fontos lehet ez a téma, ha ennyit írsz róla (-::
X-t ki a fidesz jelöltjeinek is, doki!

Amíg a Jobbik a DK csicskája volt addig neked rendben is volt, ugye? Ne aggódj, országosan maradnak gyurcsány csicskák, a legközelebbi választásokra meg már nem is lesznek. A maradék tagság átlép a DK-ba, a Jobbikra a jobboldalon nincs igény.

És ugye vegyük figyelembe, hogy alsó hangon 5-ször annyi fideszes polgármester, képviselő stb. van, mint ellenzéki, ehhez képest elég gyakoriak a botrányok utóbbiak körében...

???

Hogy hogy mivel.
A személyükkel.
Visszalépnek a 4 választókerületben.

Az ún. Jobbik meg országosan végleg hozzáláncolta magát a DK-MSZP-hez. Szükség a továbbiakban nem is lesz rá, legfeljebb ők lesznek a DK-MSZP népnemzeti tagozata.

A Mozgalom azért továbbra is tolja a Dobrev Klein szekerét.

A Mozgalom nem kurvázik. Maga a repedt sarkú kurva. Dobrevék az első adandó alkalommal ki fogják baszni Jákobékat, Sziszit, Szaszit, Mirkóckit meg Royt. Jól halad a néppártosodás :)

Zázri marad a Főnök polgári körében már rég munkaügyi államtitkár lehetne. De Kriszta asszony First Lady akart lenni. Most számolgatják a youtube lájkokat.

Ha ezt az összes Dobrev Klein támogatású jobbikos képviselő és polgármesterjelölt - úgy sincsenek sokan és esélyük még kevesebb - meglépné a héten - na AZT tanítanaták a politikai tankönyvekben. Nem Zázri néppártosodását.
Arra tényleg azt mondanám innováció és lóvá tették magát a Nagyformátumú Ferit is. De ezek ehhez is hülyék.

indulna a négyek bandája ezután még rengeteg vigasz szavazatot is kaphatnának.
De visszalépnek last minute. Aka. nem indulnak. 9 évbe telellet mire megtanulták, hogy egy az egyben lehet megverni a regnáló képviselőt, íme a tanulsága az egy az egyben indulásnak. Egy kiesik és a másik egy jut be.

:)))))))

Komolyan mondkm, le a kalappal.
Az utóbbi évek egyik legkarakánabb és legötletesebb húzása.

Válaszok:
hátakkor | 2019. október 8. 11:46

Ahogy elnézem, ez inkább DK húzás. Ez a vereség előre magyarázása.

Válaszok:
hátakkor | 2019. október 8. 11:49

A JOBBIK ELNÖKSÉGE TOVÁBBRA IS TARTJA MAGÁT A MEGÁLLAPODÁSOKHOZ,
így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy a Dobrev Klein együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

Még több településen kéne meglépniük a Dobrev Klein támogatású Mozgalom jelöltjeinek ezt a figcsit. Úgy sincsenek sokan és esélyük sincs. A Mozgalomnak is vége.

Dobrev Kleinéknek kapóra jön az összefogásos egy az egyben vereség. 2022-re az lesz a megújult képlet, hogy mindenki szavazzon DK-ra. Zázri, Sziszi, Szaszi, Mirkóczki, Roy, Jákob. MINDENKI!

Youtube csatornán oktatja a népet Zázri :)

Érvénytelen pályázat nem pályázat.

Fercsinek volt egyetlen választási igérete: Káosz. Ezt ellenzékben tartották is.

A csúcson 1m Jobbik szavazó volt. Technikái szavazókkal max 1,2m. Koalicióképes erő. Nem statikus a képlet de abból mehetett Fidesz-KDNP felé, DK, Mi hazánk.,LMP felé. Ahogy nézem mszp felé nem sok. Aki maradt az most indirekten is a DK szekerét tolja. Tanítani fogják tudjuk. Miért szavazzon vki a Mozgalomra, h direktben is szavazhat Dobrevékre. 2022-ben. Persze tom a választ. Így többen eléldegélhetnek. A frakciókban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés