Van mááásik!

2019. október 7. 7:26

Kondor Katalin
Magyar Hírlap
Bangóné előtt tehát újabb távlatok nyílnak

„Volt videóbotrány Ausztriában, verekedtek a padsorok között Chávez elnök hívei és ellenségei Venezuelában, dulakodtak az orvosok által segített öngyilkosságról szóló törvénytervezet miatt Kanadában, ahol maga a miniszterelnök, Justin Trudeau is kiosztott egy-két maflást, miközben csúnya szavakat ordibált. Ukrajnában tojásokat dobáltak egymásra az ellenfelek, s Bulgáriában is birokra keltek bizonyos korrupciós cselekedetek miatt, de nem maradt parlamenti balhé nélkül a közelmúltban Irán, Japán és Dél-Korea sem.

Hiába írták-írják le sokan, hogy a stílus maga az ember, a tisztességes úri modor eltűnt, vagy legalábbis kihalóban van szerte a világon. S ettől bizony nem vagyunk boldogok. Mindennapos az alpári szóhasználat, az ordibálás, s az indulatok bántóan elszabadultak. Nem beszélve az egyik legbosszantóbb jelenségről, nevezetesen, hogy minden ellen lehet obstruálni, mindent és mindenkit lehet ordítva szidni, világgá lehet kiabálni, mi nem jó, mi a hiba, de hogy miért nem jó és miképpen lenne, lehetne jobb, arról képtelenek meggyőzően, érveket felsorakoztatva beszélni. Hol van már az az idő, amikor Kövér László házelnök azt szerette volna elérni – sajnos nem sikerült neki –, hogy ne lehessen táplálkozni Parlamentünk üléstermében? Bizony messze van ez az idő. Ma már lehet, őt is tojással dobálnák meg, ha újból előállna valami hasonló ötlettel a nagy múltú és gyönyörű Parlamentünk eleganciájának érdekében.

A világot elnézve, úri viselkedésről és acsarkodásmentes világról aligha ábrándozhatunk. Ban­góné meg örülhet. Nincs egyedül, és van honnan mintát venni. Mármint negatív mintát. Bangóné előtt tehát újabb távlatok nyílnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Borkai megbukott, mint Rottenbiller."

Ezt majd a győri szavazók eldöntik.

Én még nem döntöttem. Várom a tényeket, ezek bizonyítását.

Ne bántsuk Bangónét. Ő az MSZP és DK közös lógója.

Megnyílnak. Mi? Az, hogy szexel, és felvették az maximum neki kínos, főleg a felesége előtt. De ennek mi köze ahhoz, hogy egyes ellenzéki képviselők A PALAMENTBEN(!) viselkednek csürhe, csőcselék módjára!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés