3K: Nem hagyjuk, hogy csaljanak!

2019. október 7. 14:07
Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék – jelentette be Karácsony Gergely Budapesten.

A 3K-ból a fő felszólaló, azaz Karácsony Gergely az elsötétített Villányi úti Szabadegyetem könyvtárában tartott eseményen elmondta: elkezdődött „minden idők legdurvább” kampányának utolsó hete, ezért mindent meg fognak tenni azért, hogy megduplázzák a kültéri jelenlétüket, „kiprovokálják a vitát” Budapest visszaszerzése érdekében.

Alternatíva a változás biztonsága érdekében

Ennek során sok olyan jelzést kaptak, amelyek a szavazatszámlálás tisztaságát kérdőjelezték meg, és amelyekben a választások tisztaságának megvédését kérték tőlük az emberek, ehhez viszont remélik, hogy a budapestiek részvételi aránya nem lesz alacsony – jelentette ki.

Kiemelte: Budapesten minden szavazókörben lesz delegált, akiket több képzésen készítettek fel, és a visszaélések veszélye miatt alternatív szavazatszámláló-rendszert fognak üzemeltetni, ennek az üzemeltetése nem ütközik jogszabályba. „Október 13-án a budapestiek akarata fog érvényesülni” – jelentette ki. Kijelentette, aznap a tiszta, jövőről szóló beszédről is szavaznak a budapestiek.

Mindenki biztonsága

Kálmán Olga szerint mindenkinek biztonságban kell éreznie magát a szavazófülkében, ezért is fogják üzemeltetni az alternatív rendszert, hogy „rossz érzés nélkül” szavazhassanak a budapestiek. Elmondta: Budapest egyet akar, változásra van szüksége, ez pedig a választók akaratának megfelelően Karácsony Gergely főpolgármestersége lesz.

„Nemcsak a szavazatunkat akarjuk biztonságban tudni, hanem a rendszerünket is”, ezért mindenki gondolja át az egész országban, ki lesz a változást elhozó jelölt, és ki a NER helytartója – jelentette ki a volt műsorvezető, aki arról beszélt, hogy mindenki megtalálhatja az ittleszek.hu oldalon a valós ellenzéki jelöltjét lakóhely szerint.

Mindannyiunk számára nagyon fontos a választások tisztasága – jelentette ki a 3K utolsó felszólalója, Kerpel-Fronius Gábor, aki beszédében az ismeretlen szavazatszámláló munkájának állított emléket, ugyanis szerinte nagyon fontos szerep ez a demokrácia működtetésében. Elmondta: lesz ellenzéki jogsegélyszolgálat is a választások napján.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

3K........ :) :) :) :) :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés