Irodájából nyíló, 25 négyzetméteres garzonlakásba költözik Von der Leyen

2019. október 4. 18:51
A munkamániájáról híres bizottsági elnök szerint ez biztonságos, időtakarékos és költséghatékony megoldás.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a brüsszeli testület székházában fog lakni, az irodája mellett kialakított, mintegy 25 négyzetméteres helyiségben – erősítette meg pénteken Jens Flosdorff szóvivő az erről szóló híreket.

Tájékoztatása szerint a megoldás költséghatékony, a biztonságosnak számító épületben nem kell külön védelemről gondoskodni, s nem kell időt tölteni a forgalomban reggelenként és esténként.

A várhatólag novemberben hivatalba lépő bizottság leendő vezetője a hétvégéket feltehetőleg a németországi Hannover melletti otthonában fogja tölteni férjével és gyerekeivel.

Elődje, Jean-Claude Juncker ötéves mandátuma alatt egy apartmanhotelben lakott Brüsszelben, félig tréfásan egy interjúban meg is jegyezte, hogy a legnagyobb gond ezzel az volt, hogy nem fogadhatott hivatalos vendégeket az otthonában, hiszen mégsem beszélgethetett velük az ágyon ülve.

Sajtójelentések szerint a kollégái által munkamániásként jellemzett von der Leyen korábban, a német védelmi tárca vezetőjeként is a minisztérium épületében aludt munkanapokon.

(MTI)

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...ez biztonságos, időtakarékos és költséghatékony megoldás. "

Csak mentálisan eléggé destabilizáló. Persze van a férfiak közt is kb. egy ezreléknyi, aki viszketést kap, ha nem tölti minden egyes percét munkával, de ők egy törpe minoritás. A nőkről már nem is beszélve.

Elég pocsék lehet a saját keserű levetekben föddögélni.

Szerencsétlen.

Az lehet. De a balliberális magyar ellenzékiek már mocskolódnak. Hiába, ti mindenben előbb jártok! :D Egyébként erre gondoltál? Ezeket nem akarjátok látni, igaz?
https://www.flagmagazin.hu/fla..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés