Az idősek világnapja

2019. október 1. 11:51

Fidesz
MTI-OS
Ma megbecsülésre, nem megszorításokra számíthatnak az idősek.

„Ma megbecsülésre, nem pedig megszorításokra számíthatnak az idősek, ahogy Gyurcsány és a szocialisták idején, amikor elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat és folyamatosak voltak a rezsiemelések. A Fidesz-KDNP-re ezután is számíthatnak a nyugdíjasok; a jó gazdasági eredményeknek köszönhetően Magyarország történetében harmadik alkalommal nyugdíjprémiumot fizetünk.

Ez az első kormány, amely csökkentette a rezsit, rezsiutalványt ad, ezzel havi több ezer forintos terhet levéve a nyugdíjasok válláról. A bevándorláspárti ellenzékkel szemben  mi  úgy gondoljuk, hogy azzal is tartozunk az időseknek és minden előttünk járó generációnak – akik harcoltak és életüket is áldozták hazánkért –, hogy megőrizzük Magyarországot a magyarok országának, és nem engedjük, hogy bevándorlóországgá változtassák.”

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony, így volt.

Pedig 2006-ban még:
"Magyarországon szükség lesz 14. HAVI NYUGDÍJRA - mondta ORBÁN VIKTOR, a Fidesz elnöke egy interjúban, hozzátéve: ha valaki ismeri a nyugdíjasok életszínvonalát, akkor efelől nem is lehet kétsége."
https://www.portfolio.hu/gazda..

továbbá:
"A Fidesz elkészítette a 14. HAVI NYUGDÍJ bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatát...
A 14. HAVI NYUGDÍJ bevezetése érdekében a Fidesz rendkívüli házbizottsági ülés összehívását kezdeményezi hétfőn, javasolja, hogy a házszabálytól való eltéréssel tárgyalja meg és fogadja el még az utolsó ülésnapon a parlament a plusz juttatást, mondta ÁDER JÁNOS, a Fidesz frakcióvezetője vasárnapi tájékoztatóján. A legnagyobb ellenzéki párt így szeretné garantálni, hogy függetlenül attól, hogy mely párt alakít kormányt tavasszal, a 14. HAVI NYUGDÍJ bevezetése megtörténjen."
https://index.hu/belfold/nydij..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés