Nemény András hazaárulónak nevezte a kormányt

2019. szeptember 26. 11:59
A szombathelyi MSZP-s polgármesterjelölt a napokban még úgy vélte, egy ilyen kijelentés a politikai karrier végét jelentheti.

Gazdasági hazaárulásról beszélt 2016-ban Nemény András, az MSZP mostani szombathelyi polgármesterjelöltje – írta az Origo.

„Mi ez, ha nem gazdasági hazaárulás?” – kérdezte még 2016-ban Nemény András, az MSZP jelenlegi szombathelyi polgármesterjelöltje – emlékeztetett a portál. A politikus annak kapcsán hazaárulózott, hogy a kormány miért nem emeli meg a fizetéseket azonnal 50 százalékkal, hogy így csökkentse a munkaerőhiányt.

A szocialista politikus kijelentése annak fényében érdekes, hogy az elmúlt napokban egy fideszes képviselőt, Hende Csabát támadta azzal, hogy hazaárulózott egy lakossági fórumon. Nemény a napokban Gulyás Márton Partizán című műsorában még úgy vélekedett, egy ilyen kijelentés a politikai karrier végét jelentheti.

Nemény András a videóban úgy fogalmaz, hogy szerinte „a 2. világháborút követően Nyugat-Európában egy ilyen politikai megnyilvánulás azonnal egy politikai pálya végét jelentette volna”.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet "drasztikusan" fizetést emelni, csak utána meg lesel, hogy "drasztikus" infláció követi.

Örök vesztes MSZP-s lúzer.

"A politikus annak kapcsán hazaárulózott, hogy a kormány miért nem emeli meg a fizetéseket azonnal 50 százalékkal, hogy így csökkentse a munkaerőhiányt."
Miért nem emeli azonnal 50 százalékkal a fizetéseket?
Mert nem Mindenható a kormány!

2002 és 2010 között a nettó bérek az infláció hatását kiszűrve csak 13,3 százalékkal nőttek.
Amikor az MSZP kormányzott 2002 és 2010 között a nettó bérek 8 év alatt mindösszesen miért csak 13,3 százalékkal nőttek, ahelyett, hogy évente 50 %-al nőttek volna?

Ez nem jut eszébe ennek az ökörnek, akiből Szombathelyen még polgármester is lehet!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés