Sorossal találkozik Timmermans

2019. szeptember 22. 11:19

A Juncker-bizottság első alelnökének sűrű tengerentúli programjába éppen belefér a találkozó a magyar származású milliárdossal.

2019. szeptember 22. 11:19

Hétfőn kezdődik az ENSZ 74. közgyűlése New Yorkban, a találkozóra két magas rangú európai politikus is hivatalos: Federica Mogherini kül- és biztonságpolitikai főképviselő, valamint Frans Timmermans, a Juncker-bizottság első alelnöke.

A két európai politikus számos rendezvényen és kétoldalú megbeszélésen vesz majd részt a tengerentúlon, Mogherini például részt vesz a Venezuelával foglalkozó kontaktcsoport hétfői ülésén is, Timmermans pedig - amellett, hogy az EU delegációját vezeti a hét többi napján - hétfőn beszédet mond a Columbia Egyetemen, a nap első felében pedig belefér majd egy találkozó Soros Györggyel is. 

Mogherini és Timmermans nem sokáig maradnak az Egyesült Államokban, utóbbinak már pénteken meg kell jelennie Brüsszelben.

A nyitóképen: Frans Timmermans egy milánói kampányrendezvényen. (MTI/EPA/ANSA/Daniel Dal Zennaro)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. szeptember 22. 19:10
Pedig annyira utálják egymást. De. "Nekünk találkoznunk kellett valahol, valahol. Tudtam, úgyis rám találsz valahol, valahol." Utálják egymást, de a sors... összehozta őket. Soros: a világot akarja megjavítani, ami tekintve, hogy származásilag zsidó, természetesen természetes. Timmermans, - mivel róla meg Soros tudja, mit csinált tavaly nyáron - nem akarja megjavítani a világot, ellenben a saját karrierjéért, életéért mindent megtesz. Már amit Soros kér tőle...
balbako_
2019. szeptember 22. 18:07
És amikor találkoznak mindig felmerül a nagy kérdés vajon melyik szarabb alak?
Negue
2019. szeptember 22. 16:45
Ismerik egymást? :DDD
Szerintem
2019. szeptember 22. 15:23
Ennek a vén amcsi oligarchának mi köze az EU belügyeihez? Milyen jogon avatkozik bele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik