Toroczkai: Cenzúrázzák a Mi Hazánk Mozgalmat

2019. szeptember 20. 15:38

A balliberális és a kormánypárti cenzúra is érinti a Mi Hazánkat – vélekedett Toroczkai László.

2019. szeptember 20. 15:38

Érdekeket sértenek, ezért cenzúrázzák a Mi Hazánk Mozgalmat – erről is beszélt a párt elnöke az ATV Start című műsorában. Toroczkai László példaként említette a 207 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalát, amit az EP-választások hajrájában töröltek. A pártelnök úgy vélte, hogy a Facebooknak nem tetszett, hogy a Mi Hazánk „felemelte a hangját a homoszexuális propaganda ellen”. 

Toroczkai László arról is beszélt, hogy szerinte a Mi Hazánk áll a legközelebb a magyar emberekhez. Úgy fogalmazott, hogy busz- és mozdonyvezetők is nagy számban vannak a tagjaik között. Prioritásnak nevezte, hogy emberi állapotok uralkodjanak a MÁV-nál. Ennek érdekében 50%-os béremelést követel a párt a vasúti dolgozók számára. Elmondta, hogy szerinte balkáni higiéniai állapotok uralkodnak egyes MÁV-vonalakon. Hozzátette, hogy meghirdettek egy akciósorozatot, amelynek keretében a jövő héten a betyársereggel terveznek felszállni az egyik Romániába tartó nemzetközi járatra, megmutatva, hogy „milyen nyugalom lesz majd azon a vonatszerelvényen”.

A Mi Hazánk elnöke az esetleges választási csalásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte „aki azt ígéri, hogy az ő pártjában nem lesz soha sem csaló képviselő, az egyszerűen hazudik”. Hozzátette, hogy 1047 képviselőjelöltje van a pártnak az önkormányzati választáson és abból lehet, hogy egy valaki tisztességtelen módon gyűjtött aláírásokat. 

Volner János távozásáról Toroczkai azt mondta, hogy bizonyos szempontból meglepte őt, de semmiféle konfliktus nem volt közöttük.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. október 02. 07:13
Egy 3%-os pártot nem kell cenzúrázni, úgy gondolom, nem tudtak annyi embert ellopni a Jobbiktól, hogy egy parlamenti bejutást el tudjanak érni. Talán a következő választáskor be tudnak ülni 2 emberrel. Hááát azok hangja elég törpe lesz. Bizonyos dolgokban igazuk van. Viszont. Azért, mert csak a problémákat sorolják, attól még nem lesz megoldás. Nem elég csak a hibákat magyarázni, hanem komplexen kellene róla beszélni. De magyarázz csak a cenzúrádról, amikor Ti beülhettetek az M1 müsoraiba egyedüli ellenzékiként. Akkor ez hogy is van?
olajfa1
2019. szeptember 23. 10:05
Te! Toroczkai! Ha ez megnyugtat... AKKOR ENGEMET IS CENZURÁZNAK!...
Akitlosz
2019. szeptember 22. 02:19
Minden pártnak magának kell eljuttatnia az üzeneteit a választókhoz és nem másoktól, főleg nem az ellenérdekelt konkurensektől kellene várni, hogy a Mi Hazánk nézeteit terjesszék. Azzal, hogy szapulja a "cenzúrát" nem lesz előbbre.
Tiszafa
2019. szeptember 21. 18:36
Na-ná, hogy cenzúráznak...Viktor a minap nevezte ki cenzúrázó miniszteri biztosnak Lendvai "Botox" Ildikót! Hát nem kell itt csodálkozni semmin se. Igaz-e Toroczkaikám? Balliberális ejtőernyős, mikor vezeted a "népedet" újra a TV székház ellen?! Szarházi képmutató!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik