Niedermüller: A legfontosabb politikai cél a fideszes önkormányzatok leváltása

2019. szeptember 18. 17:04
A DK képviselője a VII. kerületben indul a polgármesteri székért.

Városvezetői tapasztalata ugyan nincs, de ettől még tudása, európai hálózata és kiváló segítő csapata van Niedermüller Péternek. A Demokratikus Koalíció VII. kerületi polgármesterjelöltje az ATV Start című műsorában azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy márciusban még azt nyilatkozta, hogy biztosan nem indul el az önkormányzati választáson, mert nincs ilyen típusú tapasztalata. A politikus hozzátette, hogy márciusban még nem kérte fel 5 párt arra, hogy csinálja ezt a munkát.

Niedermüller Péter a műsorban arról beszélt, hogy szerinte egy polgármester nagyon sok mindent tehet a kerületében élők élettartamának meghosszabbításáért. A politikus úgy vélekedett, hogy egy igazi kerületvezető következetesen hozzáláthatna a kerületében levő társasházak felújításához, az utcák tisztításához és az átmenő forgalom csökkentéséhez. Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint továbbra is az a legfontosabb politikai cél a VII. kerületben is, hogy a fideszes önkormányzatot leváltsák.

A kerületben nem sikerült az ellenzék egyedüli jelöltállítása, mert Niedermüller Péter mellett Hunvald György is indul. A DK-s politikus erről azt mondta, hogy Hunvaldnak világosan el lett mondva, hogy nem támogatja a saját pártja – az MSZP – az indulását, de ennek ellenére mégis elindult. Niedermüller szerint Hunvald nevéhez nagyon sok olyan ügy tapad, amelyek elfogadhatatlanok.

 

 

 

 

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" kerületvezető következetesen hozzáláthatna"

Micsoda náci ez a Péter!

A Harmadik Birodalomban voltak a közigazgatásban a kerületvezetők.

Niedermüller Péter Kerületvezető lesz, Karácsony Gergely meg a Führer.

„Budapest Közép-Európa egyik pénzügyi központja és a világ 100. legnagyobb GDP-jét termelő városa. Az amerikai Forbes magazin szerint Budapest a 7. „legidillibb európai város”. A UCityGuides a világ 9. legszebb városának sorolja. A befolyásos amerikai Condé Nast Traveler utazási magazin által megkérdezett 1,3 millió személy véleménye alapján „Budapest a világ második legjobb városa”. A magyar főváros továbbá egyike Európa 10 legkedveltebb bevásárlóvárosának az Economist magazin kutatásai szerint, ugyanis itt található Közép- és Kelet-Európa legtöbb bevásárlóközpontja.”

Mindez azóta van így, hogy Tarlós István átvette a Főváros vezetését és többségben vannak a kerületi Fideszes önkormányzatok. Ezt tenné tönkre Karácsony Gergely, és az ellenzéki jelöltek, ha megválasztanák őket.

Bár csak 1975 óta élek többpárti demokráciában, eddig azt hittem, hogy a legfontosabb politikai cél a választópolgárok szükségleteinek legelőnyösebb ellátása.
És akkor jön ez a hülye és lerombolja a hitemet.

Nyerni kell, nem pofázni, mint Karácsony, trollkodni, mint az a Bence gyerek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés