Niedermüller: A legfontosabb politikai cél a fideszes önkormányzatok leváltása

2019. szeptember 18. 17:04

A DK képviselője a VII. kerületben indul a polgármesteri székért.

2019. szeptember 18. 17:04

Városvezetői tapasztalata ugyan nincs, de ettől még tudása, európai hálózata és kiváló segítő csapata van Niedermüller Péternek. A Demokratikus Koalíció VII. kerületi polgármesterjelöltje az ATV Start című műsorában azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy márciusban még azt nyilatkozta, hogy biztosan nem indul el az önkormányzati választáson, mert nincs ilyen típusú tapasztalata. A politikus hozzátette, hogy márciusban még nem kérte fel 5 párt arra, hogy csinálja ezt a munkát.

Niedermüller Péter a műsorban arról beszélt, hogy szerinte egy polgármester nagyon sok mindent tehet a kerületében élők élettartamának meghosszabbításáért. A politikus úgy vélekedett, hogy egy igazi kerületvezető következetesen hozzáláthatna a kerületében levő társasházak felújításához, az utcák tisztításához és az átmenő forgalom csökkentéséhez. Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint továbbra is az a legfontosabb politikai cél a VII. kerületben is, hogy a fideszes önkormányzatot leváltsák.

A kerületben nem sikerült az ellenzék egyedüli jelöltállítása, mert Niedermüller Péter mellett Hunvald György is indul. A DK-s politikus erről azt mondta, hogy Hunvaldnak világosan el lett mondva, hogy nem támogatja a saját pártja – az MSZP – az indulását, de ennek ellenére mégis elindult. Niedermüller szerint Hunvald nevéhez nagyon sok olyan ügy tapad, amelyek elfogadhatatlanok.

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. szeptember 22. 08:07
"..Niedermüller: A legfontosabb politikai cél a fideszes önkormányzatok leváltása." HÁÁTIGEN! NIDERBALFASZNAK A FÖNTI A LEGFONTOSABB CÉLJA. MEG A HOZZÁ HASONLÓ SENKIHÁZIAKNAK IS. NEKÜNK MAGYAROKNAK MEG: PONT A FENTIEK ELLENKEZŐJE!!! NAGYON REMÉLEM, A "HÉTKERÜLETI" MAGYAR ÉS NEM ANNYIRA MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁROK ZÖMÉNEK SEM A "NIDERSZEMÉT" "LEGFONTOSABBNAK VÉLT "Ú.N. CÉLJA" AZ IGAZI CÉLJA......
NTLLK
2019. szeptember 21. 21:32
Leváltja a Fideszt Erzsébetváros és aztán ennek örül 5 évig. Tyuhaj!!!!
lazsu
2019. szeptember 20. 12:49
Még jó, hogy lehet Hunvald múltjára hivatkozni... De hogy ennek a pasasnak fogalma sincs arról, hogy milyen a 7. kerület, az biztos. Ha a 7. kerületiek megválasztják, hááááát, aláírják halálos ítéletüket.
adonyi29
2019. szeptember 20. 00:06
A legfontosabb politikai cél, hogy jó városvezetés legyen, istenbarma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik