Niedermüller: A legfontosabb politikai cél a fideszes önkormányzatok leváltása

2019. szeptember 18. 17:04
A DK képviselője a VII. kerületben indul a polgármesteri székért.

Városvezetői tapasztalata ugyan nincs, de ettől még tudása, európai hálózata és kiváló segítő csapata van Niedermüller Péternek. A Demokratikus Koalíció VII. kerületi polgármesterjelöltje az ATV Start című műsorában azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy márciusban még azt nyilatkozta, hogy biztosan nem indul el az önkormányzati választáson, mert nincs ilyen típusú tapasztalata. A politikus hozzátette, hogy márciusban még nem kérte fel 5 párt arra, hogy csinálja ezt a munkát.

Niedermüller Péter a műsorban arról beszélt, hogy szerinte egy polgármester nagyon sok mindent tehet a kerületében élők élettartamának meghosszabbításáért. A politikus úgy vélekedett, hogy egy igazi kerületvezető következetesen hozzáláthatna a kerületében levő társasházak felújításához, az utcák tisztításához és az átmenő forgalom csökkentéséhez. Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint továbbra is az a legfontosabb politikai cél a VII. kerületben is, hogy a fideszes önkormányzatot leváltsák.

A kerületben nem sikerült az ellenzék egyedüli jelöltállítása, mert Niedermüller Péter mellett Hunvald György is indul. A DK-s politikus erről azt mondta, hogy Hunvaldnak világosan el lett mondva, hogy nem támogatja a saját pártja – az MSZP – az indulását, de ennek ellenére mégis elindult. Niedermüller szerint Hunvald nevéhez nagyon sok olyan ügy tapad, amelyek elfogadhatatlanok.

 

 

 

 

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés