Híd: omlás előtti állapot?

2019. szeptember 15. 14:30

A Ma7 szlovákiai magyar hírportál szerint nem Bugár Béla tervei szerint alakult a tisztújítás a vegyespártban.

2019. szeptember 15. 14:30

A Most-Híd szombaton kongresszust tartott, amelyen Agócs Attilát és Peter Krajňákot választották meg alelnöknek, de a párt elnöke a portál szerint kijelentéseivel szerette volna elérni, hogy másról szóljanak majd a hírek.

Bugár ugyanis újságíróknak arról beszélt, a választási listájukat még nem zárták le, azt csak két héttel a lista leadása előtt fogják megtenni. Addig még van lehetőség a tárgyalásra szerinte az MKP-val és más pártokkal is. „Az elején a lista felét ajánlottuk fel nekik, ma már kevesebb lenne” - idézi a pártelnököt a portél, aki szerint a tárgyalás az MKP-val korrekt volt és fontosnak tartja, hogy a pártok nem támadják egymást.

Bugár arról is beszélt, hogy nem tart újabb szlovákiai magyar szavazókat megszólító pártok létrejöttétől, szerinte csak azok tesznek így, akik nem elégedettek. Egyúttal kitért arra is, hogy sokáig az ő pártját kötötték össze Világi Oszkárral, ám ez nem igaz, ugyanis – mint azt újságíróknak nyilatkozta – a dunaszerdahelyi vállalkozó az Összefogás mozgalom hátterében áll. (Ennek egyik prominens képviselője lapunk korábbi munkatársa, Mózes Szabolcs – a szerk.)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. szeptember 15. 22:48
Ide is passzolna Horn elhíresült mondása, csak a nevet kell behelyettesíteni (Ferit-Bélával).
3M..
2019. szeptember 15. 14:59
A Fidesznek is kicsengettek. Vihetik Bugárt is. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik