A Fideszt még a beteg gyermekek sem érdeklik Dunakeszin

2019. szeptember 15. 13:34

Hiába a rengeteg panasz, a fideszes vezetés 9 éve képtelen tenni azért, hogy gyermekorvosi ügyelet létesüljön a városban.

2019. szeptember 15. 13:34
Rónai Sándor
Facebook

„Nincs kétségbeejtőbb dolog annál, mint amikor beteg a gyereked, és nincs aki ellássa.
Sajnos mi is jártunk így, Dunakesziről a Szent János Kórházig kellett rohanni, hogy orvosi segítséget kapjunk. Mindezt azért, mert az ország egyik leggazdagabb településén a fideszes politikusok inkább magukra költik a város pénzét, mintsem a gyermekek egészségére.
Dunakeszi fideszes vezetése 9 éve képtelen tenni azért, hogy gyermekorvosi ügyelet létesüljön a városban. Hiába a rengeteg panasz, hiába az aláírásgyűjtés, a Fideszt nem érdekli a probléma.
Ebben a ciklusban a város vezetése napirendre sem vette azt az ellenzéki javaslatot, hogy a védőoltásokra adjon támogatást az önkormányzat. (Sok-sok kisbaba egészsége fele annyiba sem került volna a városnak, mint a fideszes polgármester jutalmai.)
Persze most, hogy októberben választunk mennek az ígérgetések.
Lehetne minden évben választás...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bandi_01
2019. szeptember 15. 18:51
Ki is Rónai apukája?
Aerion
2019. szeptember 15. 18:46
Állandó gyermekorvosi ügyelet csak Budapesten, a megyei jogú városokban, és még néhány olyan városban, van, ahol kórház üzemel. Ez azt jelenti, hogy az ország 3152 településéből több mint 3100 településen nincsen, és nem is volt, soha. Se a bolsevisták 40 évnyi aranykorában, sem pedig a gyurcsánynácik és kedves elődeik 12 éves országlása alatt. Ha ez annyira fontos kérdés, miért nem csinálták meg anno? De azért megjelenik ez a kis köcsög, tudatlan, sötét senkiházi dékás náci, és köpköd a mocskos szájával, de csak addig, amig tele nem hugyozzák.
silenceCZ
2019. szeptember 15. 17:07
"Nincs kétségbeejtőbb dolog annál, mint amikor beteg a gyereked, és nincs aki ellássa. Sajnos mi is jártunk így, Dunakesziről a Szent János Kórházig kellett rohanni..." Vagyis akkor volt aki ellássa... mocsadék hazudozó kommunista. Egyébként Dunakeszi - Szt. János kórház kb. 2O km, vagyis még rohannod sem kellett sokat, te szemkilövető csiscska.
Petkó Zsigmond
2019. szeptember 15. 17:07
Nem értelek, Rónai. Leírod, hogy "beteg gyermekek"? Te idióta! Amikor azt is írhatnád, hogy "halálosan beteg gyermekek"? Vagy "haldokló gyermekek"? Hát ezért az erőtlen picsogásért fizetünk? "utolsókat rúgó gyermekek" a minimum, amit legközelebb leírhatsz, világos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik