Mesterházy: Trócsányi jelölése egy inzultus az európai értékekkel szemben

2019. szeptember 11. 14:49
Külpolitikai mozgástér szempontjából ez egy igen értékes portfólió a magyar kormányfő számára – vélekedett az MSZP korábbi elnöke.

Mesterházy Attila az ATV Start című műsorában arról beszélt, hogy szerinte Trócsányi László alkalmatlan bővítési biztosnak, hozzátéve, hogy szerinte valami mögöttes szándék állhat Trócsányi jelölése mögött. Az MSZP országgyűlési képviselője hozzátette, hogy szerint Újhelyi István jól tette, hogy nemmel szavazott Von der Leyen bizottsági elnökségére. Mesterházy szerint ugyanakkor nem szabad elhamarkodottan ítélni, mert az EB bővítési portfóliója egyáltalán nem egy elhanyagolható pozíció.

Mesterházy Molnár Csaba szavaira reagált, aki szerint Trócsányi egy olyan pozícióra kapott jelölést, ami teljesen jelentéktelen, mert az Unió nem biztos, hogy bővülni fog az elkövetkező években. Az MSZP korábbi frakcióvezetője viszont úgy vélekedett, hogy ha Trócsányi személye átmegy az Európai Parlamenten, akkor az Unióba csatlakozni kívánó balkáni országok lobbistája lesz az EB-ben. A volt MSZP-elnök szerint Orbán Viktor így tehet szert szövetségesekre Brüsszellel szemben. Összegezve úgy zárta gondolatait, hogy külpolitikai mozgástér szempontjából ez egy igen értékes portfólió a magyar kormányfő számára.

 

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy inzultus? Azt karba vagy seggbe adják be?

Magyarországon a jogászoknak áll a világ.

Ujhelyi-Dobrev -Szél-Molnár-Cseh-Mesterházy lefordítva magyarra, a Soros fizette pártok emblematikus vezetői, hazaárulói, zsoldosai.

Válaszok:
pollip | 2019. szeptember 11. 17:50

Mesterházy csúsztat: az általa /félre/értelmezett, európai értékek nem azonosak "az" európai értékekkel.

Ők sem állapítják meg sohasem, hogy mi a búbánatos lófaszt értenek az európai értékeken. Ez csak egy ócska, semmitmondó frázis, amit értelmes mondanivaló híján durrogtathatnak a médiában, az agyhalott hallgatóságuknak. Ugyanolyan, mint betanított majomként korrupciózni, konkrét ügyek nélkül.

Ezek gyakorlatilag olyan "értékek", amit senki nem oszt a húgyagyú libsiken kívül, hiszen még az EB sem tekinti annak, hiszen Trócsányit nevezte ki.

Meseházy, kurva fontos lenne, hogy az ukránokkal, szerbekkel egy magyar üljön szemben a tárgyalásokon, és ne például egy román. Az EU képviseletében.

Tényleg olyan hülye vagy, hogy nem érted?

Mehetsz megint Kolozsvárra bocsánatot kérni, te ökör!

Semmiből nem tanulnak. Mostanra tudhatnák, ha valamit nagyon akarnak vagy nagyon elutasítanak, fura módon az ellenkezője történik:-))))

Ezt a kecskeszakállas faszit már láttam valahol!

Veszprém szépe. A baloldali orvosok már megoperálták?

Én: Mesterházy egy inzultus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés