Jourová nem akar Timmermans lenni

2019. szeptember 11. 18:38
Az „értékek és átláthatóság” portfólióért felelős biztosjelölt párbeszédet akar a visegrádi országokkal.

Nem lesz második Timmermans, és a visegrádi négyekkel párbeszédet akar folytatni Vera Jourová, az Európai Bizottság (EB) leendő cseh alelnöke – írta az Euronews. Jourová, aki az előző választási ciklusban az EB esélyegyenlőségért felelős biztosa volt, hangsúlyozta: a rábízott feladatköröket máshogyan akarja ellátni, mint elődje, Frans Timmermans, akit számos kritika ért a lengyel és a magyar miniszterelnök részéről, Andrej Babis cseh kormányfő pedig egyszer azt mondta róla, hogy „távol van a posztkommunista közép-európai országok valóságától”.

Nem félek a nyomástól, amit egyes országok gyakorolhatnak rám, meggyőződésem, hogy folytatni kell a párbeszédet a visegrádi országokkal. Ez egy hozzám közel álló régió, amelyet megértek” – mondta Jourová. A biztosjelölt hozzátette: többet akar utazni Európában, és útitervében az első állomások között szerepel Magyarország és Lengyelország.

„Európa nem harctér. Európa számomra párbeszédet, magyarázatot és kölcsönös megértést jelent. Tiszteletben tartom mások nézeteit, és örömmel meghallgatom véleményüket” – mondta Jourová, aki posztját várhatóan novemberben veszi át, miután jelölését az Európai Parlament (EP) is jóváhagyta.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biztosan nem, mert leírta, hogy Jourova nem fél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez azért sokat elmond a brüsszeli állapotokról.
Sok sikert neki.

A komplett hazai ballib azt mondta, hogy vicc Trócsányi kinevezése. Mégsem nevettek, hanem betojtak, kiakadtak, nagyon komolyan negatívan nyilatkoztak:-))
Mi nevettünk rajtuk:-))))))))))))

Válaszok:
Türelem | 2019. szeptember 11. 20:38
Türelem | 2019. szeptember 11. 20:38

Nagyon jó a kép, megint köszönet a mandinak:-))))

Kicsit hihetobben kene hazudni. Pentek-hetfo sehogy se lehet mert amit az Orszaggyules megszavaz azt at kell kuldeni a koztarsasagi elnoknek, neki ala kell irni es a kozlonyben ki kell hirdetni. Legalabb egy het testverek kozt is.

Miért reagáltok a vén DK-s Dodó hülyeségeire?

Miért reagáltok a vén DK-s Dodó hülyeségeire?

Válaszok:
pollip | 2019. szeptember 11. 20:45

Mindegyik szerint vicc. Meglátjuk, ki nevet a végén:-))
Ez egy nagypolitika társasjáték, ami nem megy a magyar ballibnek:-) mindig veszitenek;:-)))

Juncker és csatlós bandája csatatérré változtatta az EU-t. Itt az ideje az egyenrangú dialógusnak, mert ez az igazi és jövőképes EU!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés