Házkutatást tart a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki kampányközpontban

2019. szeptember 11. 19:38
Választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal való visszaélés miatt is nyomoz a hatóság.

Házkutatást tart a rendőrség Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt kampányközpontjában – írja az Index. Pikó a hírportálnak megerősítette, hogy a rendőrök többek között kampányfőnökét, Udvarhelyi Tesszát is kihallgatták. A rendőrség azt közölte: választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény, valamint személyes adattal való visszaélés gyanúja miatt nyomoznak, ezért szálltak ki Pikó Andrásék kampányközpontjába. 

A Magyar Nemzet hétfőn írt arról, hogy szabálytalanul kezelheti a választók adatait a józsefvárosi ellenzéki kampánycsapat, bár Udvarhelyi Tessza ezt korábban cáfolta az Indexnek. Kocsis Máté szerint az ellenzéki összefogás jelöltjei listát készítettek az ajánlóívekről, ami törvényellenes. A Magyar Nemzet birtokába jutott információk szerint az ellenzéki aktivisták „feldolgozták” az ajánlóiveket, holott azokon nincs mit feldolgozni, csak le kell őket adni a választási bizottságnál, ezért merült fel a gyanú, hogy esetleg adatbázisépítésre használhatják az ajánlóívek adatait.

Összesen 201 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem elég, hogy másolták az íveket, de képeket is készítettek róla, és kiposztolták a facebookra.

Azt gondolná az ember, hogy fogalmatlan tinédzserlányok, vagy putrilakó idióták csinálnak csak ilyet, azaz felveszik a saját törvényszegésüket, és közzéteszik. De nem, ezt a honi ellenzék csinálja. A maga elképesztő intellektuális fölényével. :D

Mi lenne, ha egy kicsit még hülyébbek lennének a mostani szintnél? Nyitott szájjal csorgatnák a nyálukat?

Feltételezem, nem ajánlóívet írtál alá.

Támogatói marhaságot szabad saját adatbázis építésére használni. Ajánlóívekre felvitt adatokat tilos.

Csak próbálják menteni a menthetetlent. De ugye hülye seggek, ez a facebookos képekből is kiderül. Október 13 után szépen meg fognak rohadni a saját mocskukban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés