Trócsányi László elfogadhatatlan

2019. szeptember 10. 13:43

Cseh Katalin
Facebook
Trócsányi László teljességgel alkalmatlan az Európai Unió bővítéséért felelős biztosi tárca élére.

„Az Orbán-kormány Biztos-jelöltje még megválasztása előtt elkezdte az EU »bővítését« azzal, hogy európai menedékjogot adott az elítélt Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnöknek. Gruevszkit behozta, a Magyarországon lebuktatott orosz fegyvercsempészeket pedig nyugati szövetségeseink helyett Oroszországnak adta ki.

Hogy tudná az EU jogállamiságban hivatalosan is leggyengébb láncszeme számonkérni a jogállamiság minimum szintjét a csatlakozni vágyóktól? Hogy fog kinézni egy tárgyalás a jogállamisági kritériumokról? Trócsányi Biztos majd kikacsint, hogy ezt azért nem kell olyan komolyan venni?

Momentum Mozgalom és a Renew Europe frakció az erős Európa pártján áll, és sziklaszilárdan hisz abban, hogy a Nyugat-Balkán csak az európai integráció útján lehet sikeres. Orbán és Putyin érdeke egy gyenge, Európa- és NATO-ellenes Nyugat-Balkán, ahol szabadon nyerészkedhetnek. Trócsányi jelöltsége ezért elfogadhatatlan számunkra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Katka, milyen Nyugat-Balkánt akartok? Szivárványos zászló alatt vonuló botmixeres macedónokat? Esetleg család- és egyházellenes haladó bosnyákokat? Vagy a magyarokat jogaiktól megfosztó szerbeket? Ez volna az igazi, mi, Katka?

Még ha igaza is lenne Cs.K.-nak, emlékezhet a 'kiből lesz a legjobb pandúr' szállóigére.

Toporzékolj!

(Amúgy mi a frásznak ennyi párt? 101%-ban ugyanazt a mantrát nyomják... meg tudja bárki különböztetni egymástól a DK-t, az ún. Jobbikot, az MSZP-t, a Momentumot, a szélbernadettet stb. ? Miért nen elég egy toporzékoló közlemény?)

Nagyon tetszik ahogy őrjöngenek haladóink..............

Unalmas vagy. Ugogyunk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés