Félremagyarázás helyett – igenis büntessük a pedofíliát!

2019. szeptember 10. 17:01

Vágvölgyi Gergely
Vasárnap.hu
Na, akkor eddig és ne tovább!

„Néhány éve még félig viccesen beszéltünk konzervatív körökben arról, hogy szélsőliberális közegből hamarosan a pedofília relativizálására érkeznek majd szép szólamok, sőt, a »középkori« gondolkodás ostorozása lesz a bevett. Most pedig itt van nekünk Révész Sándor, aki a hvg.hu-n egyenesen kilúgozni próbálja az egészet: szegény pedofilok, hát igazán lehetnénk megértőbbek velük szemben…

Na, akkor eddig és ne tovább!

Révész az egész kísérletet nyakon önti erős érzelmi felvezetéssel, majd megpróbálja megfordítani a sztorit, és áldozatvédelemnek bemutatni erőfeszítését.

De a lényeg csak ezután jön – és ami ezután jön, azt akkor sem gondolhattuk komolyan, amikor évekkel ezelőtt „no, majd amikor…” kezdetű kiszólásokkal fekete fellegeket rajzoltunk a társadalom egére. Merthogy Révész kerek perec leírja: „a pedofília nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie!”.

Ezen a ponton kapkodunk levegő után.

Igen, kérem, itt tartunk ma! Ennek ad teret az olvasók pénzén a HVG, ennek ad teret a szélsőliberális extremizmus. Ne lehessen büntetni a pedofíliát – követelik hol cukormázzal leöntve, hol a természetes hajlamokkal ördögien vonva párhuzamot. Ez még akkor is tény, ha a szerző a következő bekezdésben finomítani próbál, és ellentmond önmagának.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egész a 90-es években kezdődött, amikor zsidó szervezetek az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságát meggyőzték: az ítélkezésnek a Talmudra kell épülnie.
Abba pedig minden - MINDEN - belefér, ha akarom így, ha akarom, úgy.
Persze ők az egészet propaganda célokra használták, bizonyítandó a zsidó törvények az ember tiszteletére tanítanak.
És ebbe minden belefér, a gyilkos: áldozat.
Az áldozat: gyilkos.
Figyeld az időpontokat, miről van szó!
https://24.hu › ciprus-19-eves-lany-12-izraeli-turista-szexualis-eroszak

2019. 07. 18. 08:46. A ciprusi rendőrség őrizetbe vett tizenkét, Izraelből érkezett turistát, akiket egy 19 éves lány megerőszakolásával vádolnak...

Őrizetben a 19 éves lány, akit állítólag 12 turista erőszakolt ...

https://24.hu › 2019/07/29 › ciprusi-szexualis-eroszak-izraeli-turistak-brit-no
2019. júl. 29. - Őrizetben a 19 éves lány, akit állítólag 12 turista erőszakolt meg Cipruson

Így igaz. Révész "érzékenyít", ahogy ők mondják. Csak az marad homályban, hogy miért, mi céllal. Kétségkívül nagyon sz.r lehet pedofil hajlammal élni, s az is, ha orvoshoz, pszichológushoz fordulva, elhajtják vagy egyenesen följelentik a szerencsétlent. Na és? Valamilyen segítséget megérdemel, de hogy erre állami támogatást kellene biztosítani, az kérdéses. Egyáltalán mihez? Valamilyen kezeléshez annak érdekében, hogy elhagyja a hajlamát? De akkor a pedofil hajlam mégsem olyan, mint más szexuális hajlamok, mégiscsak 'gyógyítható'? Ha viszont nem gyógyítható, akkor miért kellene foglalkozni vele? Akkor büntetőjogilag meg kell riasztani a pedofil hajlamúakat, mert ez bizony veszélyes hajlam. S aki nem akar bűnöző lenni, mert morálisan ép, az maga is képes a ferde hajlamát korlátozni, vagy megkísérelni kinevelődni belőle.

Másoknak is bizonyára lennének elfogadhatatlan szexuális hajlamai, ha szabadjára engednék magukat. Nyáridőben valószínűleg számos férfi hajlamos lenne nekiesni a lenge öltözetű hölgyeknek, ha nem korlátoznák eme hajlamukat a beléjük nevelődött viselkedési korlátok. A pedofil hajlamúak is képesek hasonló korlátokat kialakítani és ezzel párhuzamosan megkeresni a számukra kellemes szexuális szerepjátékokra önként hajlandó megfelelő felnőtt partnereket. Ehhez nincs szükség nyilvánosságra. Aki viszont nem elég intelligens ehhez, azt minél előbb el kell zárni a gyerekektől.

A probléma valójában ott kezdődik, ha extrém világmegváltó ideológusok a pedofil hajlamot az ábécé újabb betűjével jelölhető normális/természetes, és a heteroszexuális hajlammal egyenrangú szexuális irányultságnak tekintik, s az 'érzékenyítéssel' ennek elfogadtatását próbálják előkészíteni. S valóban: hol a határ a normális, természetes szexuális hajlam és az aberráció között? A felnőtt partner önkéntes beleegyezésének előírása kétségtelenül erős határ, de társadalmi határ, nem biológiai. A saját nem iránti szexuális vonzalom és annak különféle változatai, illetve a beleegyezésre képtelenek iránti szexuális orientációk közötti hasonlóságok és különbségek boncolgatása alighanem ingoványos és veszélyes terepre visz.

A magam részéről maradok annál, hogy az ember heteroszexuálistól eltérő hajlama nem természetes, nem normális, hanem valamiféle teremtési hiba, amelyet egy társadalmi határig, az önkéntes belegyezésig lehet és 'kulturált' tolerálni. Azon túl tiltani és büntetni kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés