Iohannis esete a pornóval

2019. szeptember 09. 12:13

A szavak kezdőbetűire is figyelni kell manapság, különösen akkor, ha azokat ki is emelik más színnel

2019. szeptember 09. 12:13

Keleti szomszéduknban már – nem hivatalosan persze – felpörgött a kampány, hiszen új elnököt kell választania a romániai szavazóknak. Nem tett másképp – nem hivatalosan persze – Klaus Iohannis regnáló államfő és csapata, és máris elkészítették a választási szlogenjüket.

Ám valahol a tervezésbe valakinek sikerült egy rejtett üzenetet – vagy freudi elszólást – belecsempésznie a szöveggyártásba, ami máris kiemelte a kampányból Iohannist. Ugyanis a szlogen – Pentru o Românie normală, azaz egy Normális Romániáért – kezdőbetűit összeolvasva maga a PORN, azaz pornó pornográf szó áll össze angolul.

Különösen, ha még ki is emelik a kezdődbetűek más színnel, egyből szembeötlik, hogy itt a metaüzenet nem is annyira láthatlan. (Az újabb grafikákon már nincs sárga színnel kiemelés, talán nem véletlenül – a szerk.)  Kérdés, annál, amit most Iohannis csapata összehozott, tud-e valaki majd jobbat alkotni.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Róbert__
2019. szeptember 13. 12:03
Konkrétan, látogass el Svájc déli északi (Németországgal határos) területeire, úgy fogod érezni magad, mint Hevesben, vagy városokban úgy, mint Bp-n a nyóckerben. Telis-tele albán cigánnyal.
annamanna
2019. szeptember 10. 14:42
Így is jó: Iohannis este a pornóval
öszödibeszéd
2019. szeptember 09. 19:18
ez jó :))
Takita
2019. szeptember 09. 17:50
Közbeszéd szerint a ROMÁNIA szó is variálható Így ROMÁNIA = RÓMA MÁNIA Ez célzás a tudomány által már sokszorosan megcáfolt u.n.dákó-román elméletre,amely szerint a románok a Dáciát meghóditó ,és a maradék dákokkal összeolvadó römaiak utódai. Ezért öslakosnak tekinthetők Erdélyben. A később jött magyarok pedig bozgorok. (hazátlanok). Az igazság az,hogy a románok Illiriából és Dalmáciából származnak és és századok alatt jutottak el a Kárpátokig. Valamikor a XIII.században kezdtek beszivárogni a Kárpátokon túlra, és a XVIII.században már többségbe kerültek Dél-Erdélyben. (Észak Erdélyben 1845-ig nemvoltak többségben) Valójában az albánok a legközelebbi rokonaik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik