Összegyűjtötte a szükséges számú ajánlást Puzsér

2019. szeptember 6. 18:21
Az aláírásgyűjtés folytatódik.

A Sétáló Budapest pénteki sajótájékoztatóján elhangzottak szerint 6316 ajánlást gyűjtöttek eddig az őszi onkormányzati választásra. Ez azt jelenti, hogy Puzsér Róbert indulhat a főpolgármesteri székért októberben. Ez az első olyan alkalom, hogy civil szerveződés ilyesmit ért volna el – áll a Sétáló Budapest Facebook-oldalán. 

Párttámogatás, háttérből finanszírozó oligarchák, médiafelületek, milliós kampányköltségvetés és fizetett munkaerő nélkül. Lelkes, elkötelezett aktivistákkal, akik heteken át fáradhatatlanul állnak a pultok mögött, szórólapoznak, járják az utcákat, korán kelnek és későn fekszenek, tűrik a tűző napot, beszélnek a választópolgárokkal, tájékoztatnak, érvelnek és meggyőznek, munka mellett, egyetem mellett, a nyár utolsó heteit feláldozva – mert hisznek a Sétáló Budapest víziójában és meggyőződésük, hogy ez olyasvalami, amiért érdemes küzdeni” – írják. 

Az aktivisták feladata viszont nem ért még véget, tovább gyűjtik az aláírásokat az érvénytelenek kompenzációja érdekében.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér legyen a főpolgármester.

Úgy látszik Puzsérnak a klímaváltozás, a szén-dioxid növekedés kedvező, mert egy jobban hízik. Ez a kampányban rossz fényt vet rá.

Hajrá Puzsér! Üssed a Karácsonyt, üssed!

"Gyógyszerek hatása."
Vagy a sétálás. Ha ránézek elmegy a kedvem a sétálástól.

Ha csak egy szempont, az intellektus okán kellene döntenem, akkor ellenzéki oldalon csak Puzsérra tudnék voksolni.

Amire Karácsony Gergely és a többi ellenzéki jelölt képtelen lenne.

„Tarlós a III. kerületben eltöltött négy polgármesteri ciklusa során a helyi ügyek jelentős részében együttműködést alakított ki a Magyar Szocialista Párt, Szabad Demokraták Szövetsége és a Magyar Demokrata Fórum, majd a Fidesz frakcióival. Ennek a stratégiának köszönhetően a helyi képviselő-testület majdnem minden évben teljes konszenzus mellett – az összes frakció támogatásával – fogadta el a költségvetési rendeleteket, és Tarlós tizenhat éven keresztül polgármester tudott maradni úgy, hogy az őt támogató pártok sosem voltak többségben a helyi képviselő-testületben. A polgármester a következőképpen foglalta össze vezetési módszerét: „Egy önkormányzatban mindazokkal, akik a településért tenni akarnak, együtt kell működni.” Egy fideszes munkatársa elmondása szerint „felismerte, hogy az önkormányzati ügyek döntő többsége nem pártpolitikai ügy”, míg az MSZP egyik tagja szerint „minden párt igényeit igyekezett kielégíteni az észszerűség határáig”. 2007 májusában – az indoklás szerint „a kerület életében és fejlődésében kifejtett múlhatatlan érdemeinek elismeréseként” – megválasztották Óbuda-Békásmegyer díszpolgárává.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés