Fekete-Győr: Siker, hogy Hidvéghi nem lett a jogállamisági bizottság alelnöke

2019. szeptember 5. 12:49
Maradjanak csendben és örüljenek, hogy ott lehetnek az EP-ben – fogalmazott a Momentum elnöke.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt a Momentum elnöke. Fekete-Győr András szerint a Momentum diákja kritikus gondolkodású, kreatív, nyelveket beszélő, jó szociális- és érzelmi intelligenciával rendelkező ember. Szerint sok tanár összekacsinthat az ilyen kvalitású tanulókkal az osztálytermek Fidesztől elzárt világában.

Fekete-Győr a diáktüntetéssel kapcsolatban azt mondta, hogy bár azt nem ők, hanem a diákok szervezik, szerinte mégis „mindenbe bele kell állni, ami az Orbán-rendszernek a nagyon uniformizált nagyon centralizált lelketlen szavazógép-nevelő rendszerével szembe tud menni.

A Momentum elnöke jó példaként említette a hongkongi tüntetéseket, mert sikerült visszavonatniuk a kiadatási törvényt, bár azt ő is elismerte, hogy ott kicsit „félre mentek a dolgok”.

Fekete-Győr arról is beszélt, hogy szerinte sikerként értékelhető, hogy Hidvéghi Balázst egyelőre nem sikerült megválasztani az EP-alelnöki pozícióba. A politikus úgy fogalmazott, hogy „ne kerüljenek szélsőséges elemek, szélsőséges politikusok ilyen fontos bizottságok élére. Maradjanak csendben és örüljenek, hogy ott lehetnek az Európai Parlamentben.”

 

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Maradjanak csendben és örüljenek, hogy ott lehetnek az EP-ben ezek a hazaárulók.

Azé nem semmi, hogy ezek az ún. demokráciáért, meg jogállamiságért aggódó pártok most arról beszélnek, hogy a Fidesz nehogy már megszólalhasson az EP-ben. Lófaszt demokraták ezek, olyanok, mint az MKP Rákosiékkal. Kommunisták.

Már bocsánat, de azt nem Fegyőr és a hasonszőrűek dönti el, ki szélsőséges, és ki nem. Azt kizárólag a választópolgárok határozták meg, s egyébként még a normális ellenzéki elemzők sem vetemednek ekkora emeletes marhaság megfogalmazására.

Nem unjátok még a saját tévedhetetlenségeteket? Mert mi már nagyon! Szálljatok le a magas lóról!
Nektek az a rögeszmétek, hogy ha tetszik, hanem, majd ti tudjátok, hogy mi a jó nekünk.

Nem vagytok mások csak ócska bolsevikok!

NO meg ez is!

"z ALDE pártcsaládot egyébként olyan multinacionális nagyvállalatok finanszírozták, mint a Monsanto, a Microsoft, a Google, az Uber, a Syngenta vagy a Walt Disney. Az külön problémát jelent, hogy ezek közül egyes multik nem EU-s tagállamokban vannak bejegyezve, hanem például az Egyesült Államokban, Svájcban vagy különböző adóparadicsomokként működő szigeteken. Ez azt jelenti, hogy nem európai uniós vállalatok és oligarchák beavatkoznak az EP-választásokba."

Korrupció?! A fejtől büdösödik az EU hal, de a farkától vakarják.

Tisztelt Szerkesztők!
Bizonyos médiákban a trágár szavakat szűrik.
Kérjük, hogy a mandi is tegye meg ezt. Adjunk már magunkra.
Nem a moderátor szűri, hanem automatikusan valami izé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés