Köpök rátok!

2019. szeptember 4. 12:33

Bohár Dániel
888
A hírek arról sem szóltak, hogy az épületet fel kell újítani, ezeket a súlyos milliókat pedig a Tankcsapda finanszírozza.

„A libsi hazugságok nemcsak engem, hanem természetesen a Tankcsapdát is felháborították. Fejes Tamás, a zenekar dobosa a „világbotrányt” követően a Dehirnek elmondta, hogy a banda 15 éve az egykori műanyaggyárban próbál egerek és patkányok között. A tető gyakran beázik, ami nincs túl jó hatással a hangszerekre és a technikai berendezésekre. Évek óta kerestek próbatermet, mire megtalálták ezt a raktárépületet, ami éppenséggel az önkormányzat tulajdona. Fejes Tamás jelezte a városvezetésnek, hogy ha van rá lehetőség, akkor itt alakítanák ki az új próbatermüket. Debrecen polgármestere pozitívan fogadta az ötletet, Papp László előterjesztette a közgyűlés elé, hogy a Tankcsapda térítésmentesen kapja meg a helyiséget.

El sem hiszem, de a közgyűlés egyhangúlag megszavazta az előterjesztést. Vagyis a Tankcsapda – hiába próbálja a libsi média bemocskolni – a politika felett áll, hiszen egyetlen pártnak sem jutott eszébe a kezdeményezés ellen szavazni csak azért, mert a fideszes polgármester nyújtotta be az előterjesztést.

A sztoriból a hitelességre annyira figyelő portálok azt az apró részletet kihagyták az írásaikból, hogy az oké, hogy a Tankcsapda megkapja az épületet, az viszont nincs túl jó állapotban, vagyis fel kell újítani. Ezeket a súlyos milliókat pedig már a Tankcsapda finanszírozza. Arról nem is beszélve, hogy ide költözik a debreceni Rocksuli is, amely intézmény így még szorosabbra fűzheti az együttműködését a Tankcsapdával.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne szórakozz, ez nagyon jó mjúzik!

Na én megyek edzésre, te is mozoghatnál egy kicsit!
Itt van egy kis talpalávaló. Csak azt ne mondd, hogy alávaló, bár inkább nekünk lányoknak való.

https://www.youtube.com/watch?..

Ildikó unokája vagy?

Ez az a ház?

https://youtu.be/TqmManfUlk0

“Ami kinn, az van benn
Ami fenn, az van lenn
Ahogy élsz, annyit érsz
Ott van a válasz a szemedben”.....

:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés