Kerpel-Fronius: Mellékszereplőként támogatom Karácsonyt

2019. szeptember 3. 10:04
A Momentum politikusa szerint pártja már egy ismert brand, ez pedig segíti az ajánlások gyűjtését.

Húszezer feletti ajánlást gyűjtött Karácsony múlt hét péntekig, Kerpel-Fronius szerint ez „egy megfelelő állapot”. Saját magával kapcsolatban a momentumos politikus – aki a XIII. kerületben indul egyéni választókörzetben – elmondta, szerinte a pártja már egy jól bejáratódott brand, ez pedig segíti az ajánlásgyűjtést.

A Karácsony Gergellyel való együttműködésről kapcsán arról beszélt, hogy ő egy mellékszereplő mostantól, aki az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjét támogatja, de szeretné, ha az a személyéhez kötődő átláthatósági program példa lenne nem csak Budapest, hanem az összes magyar város számára. Ugyanis azt érzi, hogy most már ismert ellenzéki politikusként más városokban is tud tenni az emberekért, és a pártjáért.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem az emberek ellenérzését, hiszen Karácsony, szakmai felkészültségének köszönhetően egy olyan minta kerületté tett Zuglót, amelynek csodájára járnak.

Karácsony szakmai belépője , politikai névkártyája a virágzó Zugló. Az országos népszerűségnek örvendő, az építkezés, a fejlődés letéteményeseként ismertté vált Momentum támogatása bizonyára még hitelesebbé teszi Gergő személyét, az ellenzéki összefogást.

Gergő számíthat minden polgári értékrendet valló, morálisan szeplőtelen, csak a haza javán dolgozó, a személyes egzisztenciális érdekeket a köznek alárendelő ellenzéki párt támogatására.

Jön Gergő és mindenkit - a tudattalan konzervatívokat, fideszeseket, a balliberális kiábrándultakat - felszabadít az Orbán-i diktatúra súlyos járma alól.

Ébredjetek lakótelepi polgártársak, Gergő a jólétet, a szabadságot hozza el számotokra, mindenki előtt szabaddá válik az út ahhoz, hogy a Gyurcsány családhoz hasonló milliárdossá váljon.

Szavazzatok a DK-ra, az MSZP-re, az ellenzéki koalícióra, ettől lesztek igazán boldogok.

:)
Szegény nóniuszok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés